banner68

banner101

banner108
04 Mayıs 2024 Cumartesi

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

Pervin Buldan'dan Süleymal Demirel için şok tweet

HDP Grup başkanvekili Pervin Buldan, Demirel'in ölümünün ardından Twitter hesabından "Hesap vermeden gidenlerden" mesajı yayımladı.

17 Haziran 2015 Çarşamba 12:16
Pervin Buldan'dan Süleymal Demirel için şok tweet
RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Demirel'in ölümüne ilişkin bir açıklama yaptı.

Demirel'in Türk siyasi tarihinde derin izler bıraktığını belirten Erdoğan, "Ülkemizin kalkınma sürecinde katkıları bulunan Süleyman Demirel, devlet ve siyaset adamı olarak siyasi tarihimizin önemli isimleri arasında yer almaktadır" ifadelerini kullandı.

AHMET DAVUTOĞLU

Süleyman Demirel'in vefatı üzerine Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan Twitter
üzerinden bir baş sağlığı mesajı geldi

"Türk siyasi tarihinde çok derin izler bırakmış 9. Cumhurbaşkanımız Sayın Süleyman Demirel'in vefatını üzüntüyle öğrendim.Kendine özgü üslubu ve uzun siyasi yaşamında ülkemize verdiği hizmetlerle hep hatırlanacak bir siyaset adamıydı. Sevenlerine, yakınlarına ve milletimize taziyelerimizi iletiyorum"

PERVİN BULDAN'IN MESAJI ŞOKE ETTİ

Pervin Buldan'dan mesajında şunları yazdı "Süleyman Demirel de hesap vermeden gidenlerden...! Süleyman Demirel "Savaş Buldan ölüm listesinin başında olmalı" demişti.Hesap vermeden gitti.İsyanım bunadır...!" dedi.

KEMAL KILIÇDAROĞLU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Süleyman Demirel'in vefatı nedeniyle bir başsağlığı mesajı yayınladı. Kılıçdaroğlu'nun masajı şöyle: "9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in vefatından derin üzüntü duydum. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum.

Türk Siyasi Hayatımızın çok önemli ve değerli bir üyesini kaybettik. Türkiye Siyasetinin 40 yılı aşkın bir dönemine damgasını vurmuş, kendine has üslubu, hoşgörüsü, azmi, demokrat kişiliği ile yeri doldurulamayacak bir devlet adamı idi. Ülkemizin ve tüm sevenlerinin başı sağ olsun."

TANSU ÇİLLER

NTV canlı yayınına bağlanan Eski Başbakan Tansu Çiller "Demokrasi yolunda önemli anılarımız oldu. Millete kendisini adamıştı. Allah taksiratını affetsin, milletimizin başı sağolsun" dedi.

Siyasete atılmam Tuzla'daki evine beni davet etmesiyle başladı.

CEMİL ÇİÇEK

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, "Hepimizin hayatında olan bir insan. Türkiye'nin demokratikleşmesinde, demokratik hayat mücadelesinde önemli bir yere sahip oldu. Zor yıllarda Cumhurbaşkanı, Başbakan, muhalefet lideri olarak önemli sorumluluklar üstlendi. Yakın siyasi tarihimizin tüm yönleriyle anlaşılabilmesi bakımından
merhum Cumhurbaşkanımızın süreç içinde yaptıklarının, yapamadıklarının çok iyi bilinmesi gerekiyor. Hepimizin bu hayattan alacağı dersler, örnekler var. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Sevdiği eşiyle buluşacak belki, tek teselli yönü burası. Allah rahmet eylesin, hepimizin başı sağ olsun" dedi.


Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV