banner68

banner101

banner108
27 Nisan 2024 Cumartesi

MESKİ JENERATÖR SAYISINI 3 YILDA 313’E ÇIKARDI...

KUTLU MUTLU OLSUN

25 Eylül 2023, 15:52
KUTLU MUTLU OLSUN
Çiğdem GELBUL
 Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Barış Harekatı 49.Yılı Kutlu Olsun.
20 Temmuz Türkiye’nin ve Kıbrıslı Türklerin dünyaya meydan okuyuşunun SİMGESİDİR. Türk Milleti’ni birbirine kenetleyen büyük bir ZAFERDİR.
Saygı duruşu , İstiklal Marşı öğrencilerin şiir okumasıyla devam eden etkinliğe ilgi ve katılım oldukça yoğundu. Herkesin çok etkilendiği , hafızalardan silinmeyecek bu anlam dolu etkinlik için Kuzey Kıbrıs Başkonsolosluğuna teşekkürlerimi sunuyorum.
Bu gün KKTC  nin barış harekatının 49. Yılında KKTC başkonsolosu Sn. Zalihe Mendelinin   Kıbrıs barış harekatının 49. yılını içimizin derinlerinde hissettirdiği duygu dolu konuşması , KKTC Başkonsolosluğu tarafından büyük özen ve titizlikle düzenlenen tören , sonrasında Büyük Şehir Belediye Başkanlığı tarafından şehit ailelerine  ve gazilere verilen yemekle devam etti.
Sn. Başkonsolos Zalihe Mendeli’nin herzamanki zarif , samimi, ev sahibeliğiliyle  bütün misafirleriyle tek tek ilgilendi.
Kıbrıs barış harekatının 49. Yılı vesilesiyle Kıbrıslı Türklerin barış ve özgürlük bayramını candan kutluyor , barış harekatında canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimize rahmet , kahraman gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor , Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ nin 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramını kutluyorum.

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV