banner68

banner101

banner108
27 Nisan 2024 Cumartesi

Ekosistem Çalıştayı Barselona'da gerçekleştirildi...

Para Artışı İçin 3 Hızlı İpucu

15 Şubat 2024, 17:37
Para Artışı İçin 3 Hızlı İpucu
İLKNUR GÖK
 Tam 8 yıl önce karşıma şöyle bir tweet çıktı: ‘’Çekim Yasasını Kullanarak Parayı Tezahür Ettir!” (Denedim işe yaradı!) Hayatınızda parayı tezahür ettirmekte sorun yaşıyor musunuz? Çekim Yasasını harekete geçirmenize yardımcı olacak 3 şeyi paylaşmak istiyorum sizlerle.

Fırsat verildiğinde herkes daha fazla zenginlik olmayı, daha fazla para kazanmayı ve bolluk & bereketli bir hayat yaşamayı çok ister. Ancak birçok insanın parayla ilişkisi zayıftır. Parayı ve zenginliği hayatlarında tezahür ettirmekte zorluk çekerler ve bunun sonucunda arzu ettikleri finansal başarıya hiçbir zaman ulaşamazlar.

Gerçek şu ki, finansal başarı zihinde başlar ve birçok insanı geride tutan bir numaralı şey, zenginlik ve parayla ilgili inanç sistemleridir. Bunu akılda tut... Çekim Yasasını kullanmak, parayla ilgili inançlarınızı, sizi etrafınızdaki refaha açacak bir inanç sistemine dönüştürmenin en etkili yollarından biridir. Ama önce, hayatınızı değiştirmenin gerçekten işe yaradığını görmek için bazı adımlar atmalısınız.

1. Parayla İlgili Sınırlayıcı İnançlarınızı Belirleyin

 

Hayatınızda Çekim Yasasını harekete geçirmek için parayla ilgili sınırlayıcı inançlarınızı tanımlamalı ve değiştirmelisiniz. Hayatımız boyunca, çocukluğumuzdan beri, parayla ilgili sınırlayıcı inançlar öğrendik ve bunları zamanla içselleştirdik ve doğru olduğunu zannettik ve kabul ettik.” Bu sınırlayıcı inançları daha önce duymuşsunuzdur. Bunlar, paranın ağaçta yetişmediği ve bu nedenle elde edilmesinin son derece zor olduğu veya paranın mutluluğu satın alamayacağı fikri veya aynı anda hem zengin hem de iyi bir insan olamayacağınıza dair sınırlayıcı inanç gibi şeylerdir.

Çekim Yasası'ndan yararlanmaya başlamadan önce, öncelikle parayla ilgili sahip olabileceğiniz sınırlayıcı inançları tanımlamanız ve ele almanız önemlidir.

Paranın gerçekte ne olduğunu fark ettiğinizde (arzu ettiğiniz şekilde kullanabileceğiniz erişilebilir, sınırsız bir kaynak, zenginlik elde etmek için gerekli alışkanlıkları ve zihniyeti oluşturmak çok daha kolaydır.

Parayla ilgili herhangi bir sınırlayıcı inancı değiştirmenin harika bir yolu, olumlu kelime ve cümle halinde kullanmaktır.

Örneğin parayı az bulunan ve elde edilmesi zor bir şey olarak gördüğünüzü fark ederseniz, şöyle olumlu bir ifade kullanabilirsiniz: "Ben bir para mıknatısıyım. Dokunduğum her şey altına dönüşüyor” gibi...Kullanabileceğiniz diğer olumlu olumlamalar şunlardır: "Parayla ilgili her türlü olumsuz düşünce ve duyguyu salıveriyorum, mutluyum ve hayallerimi görselleştirmekte özgürüm". Veya, "Hayatta yapmak istediğim her şeyi başarmak için istediğim ve ihtiyaç duyduğum tüm parayı tezahür ettiriyorum."

 

Şu olumlamayı deneyin: "Paramla ne yapacağım konusunda olumlu seçimler yapıyorum ve onun yansıttığı bolluk e bereket enerjisinin tadını çıkarıyorum." Kendinize söylediğiniz şey inandığınız şeye dönüşür ve gerçekten inandığınız şey gerçek olur. Parayla ilgili sınırlayıcı inançlarla mücadele etmek için olumlu olumlamaları kullanarak, Çekim Yasasından yararlanmanızı sağlayacak parayla ilgili bir zihniyet geliştirebilirsiniz.

2. Zenginliğinizi Zaten Elde Etmişsiniz Gibi Gözünüzde canlandırın (Vizyonlayın)

Çekim Yasası, içten inandığınız ve dışarıya yansıttığınız şeylerin hayatınıza çektiğiniz şeyler olacağını söyler. Bu nedenle, para gibi bir şeyi kendinize çekmek istiyorsanız, onu sanki ona zaten sahipmişsiniz gibi görselleştirmeniz önemlidir. Arzu ettiğiniz tüm paraya sahip olduğunuz bir dünyayı hayal etmek, yalnızca finansal kazanca daha açık bir zihniyet yaratmakla kalmaz, aynı zamanda hedeflerinize ulaştığınızda hayatınızın nasıl olacağını hayal etmenizi de sağlar. Bu, kendi başına, işler zorlaştığında sizi ileri itmeye devam edecek güçlü bir motivasyon kaynağı olarak hizmet edebilir. Parayı sanki zaten ona sahipmişsiniz gibi görselleştirmek, kıtlık zihniyetinin aksine, bolluk zihniyeti de yaratabilir. Zenginlerin zenginleşmede sorun yaşamamasının en büyük nedenlerinden biri, parayı hem bol hem de elde edilebilir bir şey olarak görmeleri, aynı zamanda sahip oldukları parayı da yatırım aracı olarak görmeleridir. Saklanması veya biriktirilmesi gereken bir şeyden ziyade daha fazla para kazanmak için kullanmaları. Kaçınız sahip olduğunuz parayı harcamak için kullanıyor ve kaçınız ''Para harcamak için.'' Bakış açısına sahip? Bu tür bolluk zihniyeti, çok paranız olduğunda doğal olarak gelir, ancak aynı zamanda parayı zaten bol miktarda sahip olduğunuz bir şey olarak görselleştirerek de geliştirilebilir. Görselleştirmeleriniz için fiziksel bir bağlantı noktası oluşturmak istiyorsanız cebinizde yaklaşık zenginlerin çantasında & cüzdanında ne kadar miktar para taşıdığını düşünüyorsanız o miktar para taşımayı deneyin. Basitçe bunu yapmak kendinizi daha zengin hissetmenizi sağlayabilir ve meteliksiz olduğunuzu söyleyebilmenizi önleyebilir ve böylece meteliksiz olmanın getirdiği sınırlayıcı zihniyetleri yok edebilir.

3. Yaradan Size Daha Fazlasını Sağlayacak

Son olarak, Yaradan'ın size şükrettiğiniz şeylerin daha fazlasını sağlayacağını unutmayın. Minnettarlığın gücünü asla küçümsemeyin. Sonuçta minnettar olduğunuz şeyler, en büyük tutkuyla takip etme eğiliminde olduğunuz şeyler olacaktır. Bir şey için gerçekten minnettar olmak aynı zamanda sahip olduğunuz sınırlayıcı inançları ortadan kaldırmaya da yardımcı olur ve sizi yeni fırsatlara karşı daha açık hale getirir. Parayla ilgili olarak, Çekim Yasasından yararlanmanızı sağlayacak faydalı bir zihniyet benimserken, minnettarlığın önemini de unutmayın. Sahip olduğunuz paraya şükredin, olanı küçümsemeyin. Daha fazla para kazanmak için elinize geçen her fırsat için şükredin ve bu fırsatlar işe yaradığında da şükredin. Şu anda ne kadar çok ya da az para kazanıyor olursanız olun, daha fazla kazanmak istiyorsanız minnettarlık tutumu çok önemlidir. Parayla ilgili sınırlayıcı inançlarınız neler? Tüm bu inançların yazın ve onları değiştirin.Para, Bolluk ve Bereket içinde kalın...

İlknur Gök

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV