banner68

banner101

banner108
28 Nisan 2024 Pazar

MERSİN BÜYÜKŞEHİR ERDEMLİLİ ÇOCUKLARA 23 NİSAN COŞKUSUNU TEKRAR YAŞATTI...

BAŞKAN SEÇER: ÇOK ÇALIŞTIK. VİCDANEN RAHATIM”

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, geride kalan 5 yıllık sürede Mersin’in her ilçesine eşit hizmet götürdüklerini belirterek “O yönden vicdanen rahatım.

25 Ocak 2024 Perşembe 19:50
BAŞKAN SEÇER: ÇOK ÇALIŞTIK. VİCDANEN RAHATIM”
CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, geride kalan 5 yıllık sürede Mersin’in her ilçesine eşit hizmet götürdüklerini belirterek “O yönden vicdanen rahatım. Müsterihim. Çok yoğun çalıştık” dedi. 31 Mart 2024 seçimlerinde de başarılı olacaklarını gördüğünü ifade eden Vahap Seçer, “Şunu Türkiye’ye ispat edeceğiz. Bir belediye başkanı ideolojik farklılıkları bir kenara bırakıp herkesin gönlüne girebilir. Bakın bunu sandıkta göreceğiz. Allah beni mahcup etmesin. Halkımız da inşallah beni mahcup etmeyecek. Türkiye’de bir şeylerin değişebileceğini Mersin halkı olarak göstereceklerine inanıyorum” diye konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kent buluşmaları toplantılarının beşinci turu kapsamında Mersin’deki işçi ve memur sendikalarının temsilcileriyle bir araya geldi.
“Bu toplantıların kent yönetiminde bize yararı oluyor. Burada aldığımız eleştiriler, öneriler bir sonraki işlerde bize referans oluyor” diyen Vahap Seçer, bir yerel yöneticinin “her şeyin en iyisini ben bilirim” demek yerine danışması gerektiğine işaret etti.

“BU ÇEŞİTLİLİĞİ BİR HARMONİ İÇİNDE YÖNETMENİZ LAZIM”

Mersin’in hem en çok vergi veren beşinci il olduğunu hem de gelir dağılımı adaletsizliğinin en derin olduğu iki ilden biri olduğunu vurgulayan Vahap Seçer, “Bu hem zor hem kolay kenti yönetmenin en iyi yolu bence kentin bütün dinamiklerini işin içine katmak. Çok politik bir kent burası. Düşünün 13 vekilli bu kentin 8 siyasi partiden milletvekili var. Siyasal anlamda ne kadar zor bir kent olduğunu gösteriyor. Belediye başkanı olarak bu kadar siyasal çeşitlilik arz eden bir kentte seçileceksiniz, öyle yüzde 30’lar, yüzde 40’lar da sizin seçilmenizi garanti etmiyor. Yüksek oy alacaksınız, yüzde 50’ye yakın oy alacaksınız, hatta bazı şartlarda geçeceksiniz. Belediye başkanı olacaksınız, bu kadar çeşitliliği bir harmoni içinde yöneteceksiniz. Bunun için sizlerle bir arada olmayı önemsediğimi ifade etmek istiyorum ki temsil ettiğiniz gruplar, emek örgütleri aslında en hassas gruplar. Türkiye’nin ekonomik, sosyal sorunlarından direkt etkilenen grupların başında geliyor emek sınıfı. Bu anlamda da sizlerle yaptığımız görüşmelerde, toplantılardan çok yararlandığımı söyleyebilirim” ifadelerini kullandı.

“BEKLENTİSİ OLAN KİŞİLERLE PAZARLIĞA GİRMEDİM. YİNE GİRMEM”

2019 seçimlerinde halka ve kente yapılacak hizmetler dışında beklentisi olan kişilerle, gruplarla bana oy verin pazarlığına girmediğini vurgulayan Vahap Seçer, 2024 seçimlerine de aynı duygularla girdiğini söyledi.
“5 yıl çok zorluklar yaşadığımızı bilmenizi isterim” diyen Vahap Seçer, afetler, pandemi, depremler, yangınlar, ekonomik krizler ve siyasi operasyonlar nedeniyle zor bir 5 yılı geride bıraktıklarını kaydetti.

“AYRIMSIZ HİZMET YAPTIK. VİCDANEN RAHATIM”

Emek örgütleri temsilcilerinin kente sahip çıkmasını isteyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer şunları söyledi:
“Bu ülkeyi hepimiz seviyoruz. Herkes kendi açısından seviyor. Ama birbirimizin görüşüne katılmak zorunda değiliz. Şahsına saygı duyarız, görüşüne katılmayız. Ben seçildikten sonra herkesin belediye başkanı olmak için sadece sözde değil özünde de böyle hareket ettim. En rahat gittiğim yerler batı ilçeleri. Yani partimin oyunun düşük olduğu yerler. En çok oraya gidiyorum, en çok ilgiyi de oradan görüyorum. Neden biliyor musunuz? Onlar zannetti ki oy vermedik bu bölgelere hizmet gelmeyecek. Aksine her bölgeye eşit hizmet gitti. O yönden vicdanen rahatım. Müsterihim. Güzel bir süreç yaşadık. Çok yoğun çalıştık. 2024 seçimlerinde ben de başarılı olacağımızı görüyorum. İnançtan öte mantıksal olarak düşündüğüm zaman, ölçümleri incelediğim zaman, halkın içinde bir insan olarak insanlarla konuşup onu hissettiğim zaman bu seçimi alacağımızı görüyorum. Şunu Türkiye’ye ispat edeceğiz. Bir belediye başkanı ideolojik farklılıkları bir kenara bırakıp herkesin gönlüne girebilir. Bakın bunu sandıkta göreceğiz. Allah beni mahcup etmesin. Halkımız da inşallah beni mahcup etmeyecek. Türkiye’de bir şeylerin değişebileceğini Mersin halkı olarak göstereceklerine inanıyorum.”
Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV