banner68

banner101

banner108
28 Nisan 2024 Pazar

MERSİN BÜYÜKŞEHİR ERDEMLİLİ ÇOCUKLARA 23 NİSAN COŞKUSUNU TEKRAR YAŞATTI...

CHP'li Tuncer, basınla bir araya geldi

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Tuncer, Projelerini Açıkladı!

19 Ocak 2024 Cuma 20:27
CHP'li Tuncer, basınla bir araya geldi




CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, basın mensuplarıyla bir araya gelerek Mezitli'yi daha yaşanabilir ve mutlu bir ilçe haline getirmeyi planladıklarını açıkladı. Tuncer, toplantıda tecrübeli kadrolar ve fark yaratan projelerle ilçeyi ileriye taşımayı hedeflediklerini belirtti.
Eğitim-Sen Anamur'dan CHP Adayı Deniz'e Sıcak Karşılama Eğitim-Sen Anamur'dan CHP Adayı Deniz'e Sıcak Karşılama

Genç başkan adayı, CHP Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz, Mersin İnternet Gazetecileri Derneği Cemiyeti Başkanı A. Vahap Şehitoğlu gibi isimlerin de katıldığı basın buluşmasında konuştu. Tuncer, Mezitli'nin mevcut belediye başkanına teşekkür ederek, ilçeyi daha ileriye taşımak için akademisyen bir kadro ile çalışacaklarını dile getirdi.

Başkan adayı, projelerinin hazır olduğunu ve yakın zamanda kamuoyuyla paylaşacaklarını ifade etti. Tuncer, muhtarlar, STK'lar, odalar ve Mezitli halkıyla iş birliği içinde çalışacaklarını vurgulayarak, tecrübeli kadrolar ve etkileyici projelerle ilçeyi daha yaşanabilir bir hale getireceklerini söyledi.

Toplantının sonunda konuşan Tuncer, kentine olan sevgisini ve aşkını vurgulayarak, belediye başkanı seçildikten sonra Mezitli'ye hak ettiği hizmeti sunmak için aday olduğunu belirtti.

Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV