banner68

banner101

banner108
27 Nisan 2024 Cumartesi

RESSAM MEHMET BAL, TADEKA’DA DÜZENLENEN PROGRAMDA ANILDI...

Fenerbahçe – Sivasspor Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Fenerbahçe – Sivasspor Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

14 Aralık 2019 Cumartesi 15:38
  Fenerbahçe – Sivasspor Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Zirvenin en kritik maçlarından bir tanesi Sivas’ta oynanacak. Aldığı galibiyetler ile liderlik koltuğunu sahibi olan Sivasspor bu üstünlüğünü bırakmak istemiyor. Bir Anadolu takımının geride kalan 14 haftaya rağmen bu seviyede olması, ciddi bir başarı olarak öne çıkıyor. Takım, taraftarları ile ciddi bir kenetlenme içinde yer alıyor. Bu kenetlenmenin sürmesini istiyorlar. Fenerbahçe karşılaşması için tüm biletlerin tükendiğini de belirtelim. Maça olan yoğun ilgi, takıma desteğin bir anlamda ölçütü oluyor. Liderliği korumak amacıyla sahaya çıkacak ekipte hedef kazanmak. Fenerbahçe takımının dış saha zafiyetleri kullanılarak, sonuca gidilmek isteniyor. Restbet daima en iyi sonucu almanıza olanak tanıyor.

Maç Saatler 16.30’u Gösterdiğinde Başlayacak

Liderlik yarışında yer alan takımların da yakından takip ettiği mücadele 15 Aralık günü saatler 16.30’u gösterdiği anda başlayacak. İlk düdükle beraber rekabetin ciddi anlamda yükseleceğini söyleyebiliriz. Sahada kazanmak için elinden geleni yapacak olan iki takım var. İki takımında artıları ve eksileri bulunuyor. Bu artı ve eksiler üzerine planlar yapan teknik adamlar için de belirleyici anlardan bir tanesi oluyor. Takımın göstereceği performans onlar içinde bir artı değer katacak. Sivasspor hedefini “İlk devreyi lider olarak tamamlamak” şeklinde açıkladı. Fenerbahçe ise sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyen takım olmak istiyor. Kora kor mücadele sergilenecek. Restbet ile harika bir deneyime sizlerde hazır olun.

Kozlar Sivas’ta Kora Kor Biçimde Paylaşılacak

Ev sahibi hedefin kazanmak için birçok nedeni varken, benzer bir durum konuk takım içinde geçerliliğini koruyor. Lider olmak için puan farkının eritilmesi hedefleniyor. Aynı zamanda dış saha maçlarındaki kötü performansın iyileştirilmesi için çaba harcanıyor. Buna ek olarak ise bir sonraki hafta oynanacak derbi öncesi morallerin üst seviyeye taşınması hedefleniyor. Ayrıca kayıpsız o maça çıkıyor olmanın da rahatlığı bir başka güvenilir etmen olacak. Kıran kırana geçmesi beklenen maçta yaşanacakları kaçırmak istemeyeceksiniz. Başından sonuna heyecan dolu bir sürecin izleyenlerle buluşacağını söyleyebiliriz. kritik heyecana hemen ortak olabilirsiniz.

 

Anahtar Kelimeler: FENERBAHÇE-AZİZ YILDIRIM

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV