banner68

banner101

banner108
09 Mayıs 2024 Perşembe

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

64.000 EURO ÖDÜLLÜ MERSİN CUP 3 CHALLENGER TURNUVASI BAŞLADI

64 Bin euro ödüllü Mersin cup 3 Challenger turnuvası başladı..Mersin olimpik tenis kortlarında başlayan turnuva 9 gün devam edecek

06 Nisan 2014 Pazar 12:31
64.000 EURO ÖDÜLLÜ MERSİN CUP 3 CHALLENGER TURNUVASI BAŞLADI
 64 Bin euro ödüllü Mersin cup 3 Challenger turnuvası başladı..Mersin olimpik tenis kortlarında başlayan turnuva 9 gün devam edecek.Konu ile ilgili olarak Mersin Tenis ve yelken kulübü başkanı Birol Gelbul uluslar arası tenis turnuvası ile ilgili şunları söyledi:”Türkiye'nin ve Mersin'in 25 yıllık sembolü olan Mersin Tenis Yelken ve Yüzme Kulübü organizasyonluğunda 42.500 € ödüllü, iki yıl üst üste yapılan turnuvaların, bu yıl 3.cüsü ve 64.000 € ödüllü Mersincup3 Challenger Tenis Turnuvası 7 / 13 Nisan 2014 tarihleri arasında Mersin Olimpik Tenis Kompleksi kortlarında yapılacaktır. 2012 ve 2013 yıllarında yapılan 42,500 € ödüllü Mersincup3 ATP Challenger turnuvalarındaki başarımızdan dolayı, bu yıl ilk defa ödül miktarı ATP Challenger Tour tarafından 64,000 € 'ya yükseltilmiş ve bu turnuvadaki başarımız Mersin Tenis Yelken ve Yüzme Kulübü olarak tescillenmiştir.

Türkiye tenis takviminin en önemli organizasyonlarından olan Mersincup3 Challenger Tenis Turnuvası 5 / 6 Nisan tarihlerinde elemeler ve ardından 7 Nisan Pazartesi günü ana tablo maçları ile Mersin Olimpik Tenis Kompleksi kortlarında başlayacaktır. Mersincup3 Challenger Tenis Turnuvasında Milli Tenisçimiz Marsel İlhan’ın yanı sıra diğer Türk Milli Takım oyuncularımızda katılacak ve Dünya sıralamasında üst basamaklara girmek için ter dökeceklerdir. Mersincup3 Challenger Tenis turnuvası Grand Slam Turnuvası olan, Roland Garros öncesi bu turnuvaya hazırlık ve toprak korta alışma aşamasında Dünya çapındaki oyuncular için büyük önem taşımaktadır. Bu sayede Mersinimize Dünya sıralamasında ilk 100’ e girme çabasında olan oyuncular gelmektedir. Bu yılın ilk toprak kort turnuvası olması dolayısı ile önemi büyüktür.
Daha önce Mersincup Challenger Tenis turnuvalarında şampiyon olan Portekiz’li Joao SOUSA Dünya sıralamasında 42. sıraya ve Çek CumhuriyetindenJiri VESELY 77. sıraya kadar yükselmiştir. Dünya sıralamasında ilk sıraları zorlayan 33 Ülkenin, 105 Ünlü tenisçisi, Kulübümüzün organize ettiği ATP CHALLENGER Turnuvasına katılmak üzere başvurusunu yapmıştır. Oyuncu listesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.64.000 € ödüllü Mersincup3 Challenger Tenis Turnuvası eleme ve ana tablo maçları ile 9 gün sürecek olup, turnuvamıza tüm tenis severleri ve Mersin Halkımızı Mersin Olimpik Tenis Komleksi kortlarına ücretsiz olarak izleyemeye bekliyoruz. Organizasyonun düzenlenebilmesi için desteğini esirgemeyen , T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay KILIÇ'a , Mersin Valisi Hasan Basri GÜZELOĞLU'na, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ'a, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ve Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı ,Osman Tural ve Yönetimine ayrıca katkı sağlayan ana sponsorlarımız Mersin Ticaret Sanayi Odası’na, Mersin Deniz Ticaret Odası’na, Mersin Uluslararası Liman İşletmesi’ne, Koluman Motorlu Araçlar A.Ş,(Mercedes) ve Bridgestone'a teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV