banner68

banner101

banner108
30 Nisan 2024 Salı

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

Eğitimciler ile Gazeteciler iftarda buluştu

Nihal Erdem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğinde eğitimciler, öğrenciler ve gazeteciler bir araya geldi.

06 Nisan 2024 Cumartesi 18:31
Eğitimciler ile Gazeteciler iftarda buluştu
Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ile birlikte Mersin İnternet Gazetecileri Cemiyet Başkanı A.Vahap Şehitoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin yanısıra birçok şube müdürü, öğretmen, öğrenci ve gazetecinin katıldığı iftar yemeği tam bir kaynaşma havasında geçti.
Nihal Erdem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hakan Ördek ile okul öğretmen ve öğrencilerin konuklarla yakınen ilgilendiği iftar yemeği öncesi ney dinletisi ile birlikte hoş sohbetler yapıldı. İftar yemeği sonrası ise tutulan oruçların kabul olması dileğiyle dualar okundu.
Göreve geldiği günden itibaren Mersin’de her kesimin sevgisini kazanan İl Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, özellikle gazeteciler ile bol bol sohbet edip, fikir alışverişinde bulunurken, iletişim lisesi öğrencileriyle de yakından ilgilendi.
Okul binasını da gezerek eksikler konusunda bilgiler alan Durmuş, çok nezih bir ortamda gerçekleştirilen iftar programından memnuniyetle ayrıldı.
HASRET GİDERDİLER
Nihal Erdem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hakan Ördek, Müdür Yardımcısı Veysel Pekel ile birlikte iletişim bölümü öğretmenleri Bülent Sınıkçı, Yücel Yeşil, Tülin Sayar, Serap Kozak ve Seher Özata ile öğrencilerin konukseverliği tam not alırken, şimdinin acar muhabirleri, dünün iletişim lisesi mezunlarıyla uzun yıllar sonra görüşme fırsatı bulan öğretmenler, eski öğrencileriyle bol bol hasret giderdiler.
Mersin İnternet Gazetecileri Cemiyet Başkanı A.Vahap Şehitoğlu, başta İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’un yanısıra eğitimciler ve geleceğin gazetecileri ile iftar yemeğinde bir araya gelmenin mutluluk verici olduğuna vurgu yaparak, “Emeği geçen herkese meslektaşlarım adına teşekkür ederim” dedi.
Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV