banner68

banner101

banner108
05 Mayıs 2024 Pazar

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

Kızılay Genel Başkanından Necmi Erdem'e Teşekkür..!

Türk Kızılay’ı Mersin Şube Başkanı Necmi Erdem, Türk Kızılay’ı Adana Şubesi'nce Seyhan Nehri'nin üzerinden geçen tarihi Taşköprü'de düzenlenen iftara katıldı.

13 Temmuz 2015 Pazartesi 13:49
Kızılay Genel Başkanından Necmi Erdem'e Teşekkür..!

 

Düzenlenen iftara, Türk Kızılay’ı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Adana Valisi Mustafa Büyük, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ramazan Akyürek, Mersin Şube Sekreteri Emin Levent, Türk Kızılay’ı Mezitli Şube Başkanı Ahmet Aslan ve yönetim kurulu üyeleri ve çevre illerden şube başkanları ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. Yemekte, Mersin’de başarılı çalışmalarıyla genel başkan Ahmet Lütfi Akar’dan övgüler alan Türk Kızılay’ı Mersin Şube Başkanı Necmi Erdem’e ve yöneticilerine Ramazan Ayı boyunca yardım ve etkinliklerinden dolayı teşekkür etti.

 

İftara katılan vatandaşların da ramazanını tebrik eden Necmi Erdem, “insan onurunun korunmasını ilke edinen, ülkemizde ve dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmayan Türk Kızılay’ımız, insanlık adına sunmuş olduğu tüm görevlere başarı ile devam etmektedir.

 

Türk halkının birlik ve beraberlik iradesinin ürünü olan Kızılay’ımız; afet, sağlık, sosyal hizmetler, gençlik, eğitim, kan gibi pek çok alanda yardım sever halkımızdan almış olduğu güç ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü vazifesi görmüştür.” dedi.

 

Erdem, Ramazanın ve Kadir Gecesi'nin insanlığa hayırlar getirmesini de diledi.

ismail USTA

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV