banner68

banner101

banner108
26 Nisan 2024 Cuma

CHP’Lİ ATEŞ, GELİR DAĞILIMINDA ARTAN ADALETSİZLİĞE İŞARET ETTİ...

Royal Teos Thermal Resort Clinic & SPA Neler Vaat Eder?

İzmir; Türkiye’nin en hoşgörülü ve yaşanılası şehirlerinden birisidir. Bünyesinde Seferihisar gibi mutlaka görülmesi gereken bir yer bulundurur. Seferihisar; her ne kadar Alaçatı kadar popüler olmasa da birçok kişinin tatil yapmak adına tercih ettiği bir yerdir.

23 Kasım 2022 Çarşamba 18:20
Royal Teos Thermal Resort Clinic & SPA Neler Vaat Eder?

Yolunuz günün birinde Seferihisar’a düşebilir. Fakat, gitmeden evvel otel rezervasyon işlemlerinizi tamamlamalısınız. Aksi takdirde, bilhassa Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında hiçbir otelde boş yer bulamazsınız. Seferihisar’ın kalitesiyle öne çıkan otellerinden birisi de Royal Teos Thermal Resort Clinic & SPA! Yazımız sayesinde hem Seferihisar hem de Royal Teos Thermal Resort Clinic & Spa hakkında bilgi alabilirsiniz. O halde başlayalım!

Neden Seferihisar’a Gidilmeli?

Seferihisar; İzmir şehir merkezine 45-50 km uzaklıktadır. Türkiye’nin en sakin tatil beldeleri arasında bulunur. Ege Denizi’nin hemen yanı başındaki konumu ile dikkat çeker. Bunun yanı sıra, geçmişten bu yana çok sayıda Ege uygarlığına ev sahipliği yapmış sokakları ile de göz doldurur. Gelin, Seferihisar’ın mutlaka görülmesi gereken yerlerinden bahsedelim!

·         Yolunuz ilk olarak Sığacık Kalesi’ne düşmeli! Selçuklular Dönemi’nde inşa edilen bu kale; Sığacık Limanı’nın hemen yanındadır. İki katlı bir kale olmakla beraber iki kule ve surlardan ibarettir. İçerisinde cami, mescit ve hamam bulundurur. Siz de herhangi bir ücret ödemeden bu kaleyi ziyaret etme ayrıcalığına erişebilirsiniz.

·         Sığacık Pazarı; Seferihisar ile özdeşleşmiş yerlerden birisidir. Pazar günleri kurulmakla beraber yerel halkın önemli geçim kaynaklarından birisi oluşuyla dikkat çeker. İnsanlar; bu pazarda yöresel ürünleri satarlar. Söz konusu ürünlere bilhassa yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiklerini ifade edebiliriz. Ayrıca, bu pazarda yemek satışı da gerçekleştirilir.

·         Seferihisar; deniz, kum ve güneş üçlüsünün tadını sonuna kadar çıkarmak isteyenler için en uygun adrestir. Seferihisar koylarının Marmaris veya Fethiye koylarından aşağı kalır bir yanı yoktur. Günübirlik tekne turu sayesinde tüm koyları gezmek mümkün hale gelir. Turkuaz Koyu, Azmak Koyu, Aktaş Koyu, Taş Ada Koyu; muhakkak görülmesi gereken koylar arasında bulunur.

Royal Teos Thermal Resort Clinic & SPA Hangi Özellikleri ile Dikkat Çeker?

Beş yıldızlı bir otel olmakla beraber adından da tahmin edilebileceği üzere termal suların yeryüzüne ulaştığı bir alana kurulmuştur. İnsanlar; bu otele hem dinlenmek hem de termal sulardan faydalanarak birtakım rahatsızlıklarına çare bulmak adına giderler. Otelin internet sitesi ziyaret edilerek rezervasyon seçenekleri hakkında bilgi alınabilir.

Royal Teos Thermal Resort Clinic & Spa; 90 bin m2’lik bir alan üzerine kurulmuştur. Bünyesinde 423 oda bulundurur. Lüks odaları, süitleri ve villaları ile de ziyaretçilerine ideal konaklama seçenekleri sunar. Euphoria Sağlıklı Uzun Yaşam Merkezi; bu oteli özel kılar. Ayrıca, otelin toplantı salonu ve restoran seçenekleri de beklentileri en iyi şekilde karşılar.

 

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV