banner68

banner101

19 Mart 2024 Salı

Miting havasında açılış

Davetiye Seçimi

Davetiye Seçimi

21 Mayıs 2019 Salı 19:56
Davetiye Seçimi
 

Davetiyeler düğünlere en az 1 ay kala öncesinden basılıp hazır edilmelidir. Çiftler bu özel günlerinde birlikte karar vermeli ve beraber seçim yapmalıdır. Davetiye hem kendi tarzınızı yansıtmalı hem de düğün konseptine uygun olmalıdır. Davetiye seçiminde kararsız kalırsanız firmadan yardım alabilirsiniz. Firma davetiye basımında binlerce çeşit davetiye portföyünü sizlere sunarak seçim yapmanızı kolaylaştırır. Karasız kaldığınız zaman firmadan yardım alabilirsiniz.

Düğün Davetiyesi Nasıl Olmalıdır?

Düğünler çiftlerin en mutlu oldukları an kadar en çok yoruldukları anlardır. Düğün organizasyonunun planlanması, davetlilerin ayarlanması, düğün mekanı seçimi derken davetiye detayı gözden kaçabilir. Davetiye seçimi düğün konseptine uygun olarak seçilmelidir. Düğünün yapıldığı mekan düğün davetiyeleri konseptine uyarlanmalıdır. Kır düğünü yapılacaksa basılan davetiye daha şıkır şıkır ve baharı yansıtan bir konsepte olmalıdır. Düğün davetiyelerine yazılacak metini firmanın hazır metinlerinden tercih edebileceğiniz gibi kendinizin hazırladığı metinlerden de tercih edebilirsiniz. Davetiye sadece bilgi vermek amaçlı olmamalıdır. Davetiye tasarımı yapılırken hem bilgi hem romantizm olmalıdır.

Nişan Davetiyeleri

Nişan davetiyeleri için daha çok kırmızı renkler tercih edilebilir. Ülkemizde nişanı daha çok kız tarafı yaptığı için nişan, aynı zamanda kına gecesi gibi yapılır. Nişana kimler çağrılmak isteniyorsa nişan davetiyeleri ile haberdar edilir. Davetiye seçiminde daha çok kız tarafının tercihi ağır basar. Nişan davetiyelerine çiftlerden birinin yazdığı bir mektup veya bir parça şiir eklenerek hem çiftlere özel anlar katılırken hem de romantik bir davetiye tasarımı yapılmış olur. Davetiye tasarımı tamamen sizin zevkinize kalmıştır. Planladığınız davetiye modelini firmaya bildirerek basım yaptırabilirsiniz.

Lüx Davetiyeler

Firma her açılışa ve etkinliğe uygun olarak davetiye basımı yapar. Davetiye detayına çok önem veriyorsanız ve lüx olsun isterseniz lüx modeller tam sizin için tasarlanmıştır. Lüx modellerde davetiye metni, basım malzemesi, aksesuarları, zarfları gibi birçok detay çok hassas olarak üretilir. Firmadan sipariş vermek çok kolaydır. Hemen incidavetiye.com sitesine girerek kolay ve hızlı sipariş oluşturabilirsiniz. Siteye üye olarak kampanyalardan anında haberdar olabilir ve verdiğiniz siparişi an be an takip edebilirsiniz. Siteye üye olmak ücretsizdir.

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV