Mersin Valisi Atilla Toros, ilimizde yürütülmekte olan güvenlik ve asayiş hizmetlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.
Toros; Vali Yardımcısı Mehmet Yavuz, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy ve Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Gökmen Gücüyen'in katılımıyla yaptığı açıklamalarda, 2025 yılının ilk 8 ayına ait asayiş verilerini, geçtiğimiz yılın aynı dönemiyle karşılaştırmalı olarak kamuoyuyla paylaştı.
Toros,"Bu verilerin ilimizin asayiş ve güvenliği için verilen kararlı mücadelenin, devletimizin sarsılmaz iradesinin ve milletimizin huzurunu koruma azminin açık göstergesidir..." dedi.
Toros, 2025-2026 eğitim-öğretim yılının başta öğrenciler ve öğretmenler olmak üzere veliler ile tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını da diledi.
Haber Merkezi
Yorumlar