banner68

banner101

28 Mart 2024 Perşembe

Miting havasında açılış

Vali Çakacak’dan Arslan Ailesine Teşekkür ziyareti

Mersin Valisi Özdemir Çakacak 15 Temmuz gecesi gerçekleşen darbe girişiminde o gece yaşananları yakinen takip eden ve yanında bulunan Arslan Ailesine teşekkür ziyaretinde bulundu.

16 Ağustos 2016 Salı 17:46
Vali Çakacak’dan Arslan Ailesine Teşekkür ziyareti

Mersin Valisi Özdemir Çakacak  15 Temmuz gecesi gerçekleşen darbe girişiminde o gece yaşananları yakinen takip eden ve yanında bulunan Arslan Ailesine teşekkür ziyaretinde bulundu.
Vali Çakacak Arbel A.Ş Yönetim Kurulu Başkan vekili Hasan Arslan ve Arbel A.Ş Yönetim Kurulu ile Arbel A.ş Fabrikasını ziyaret ederek 15 Temmuz Gecesi yaşanan darbe girişiminde ve sonrasında yaşanan olayları değerlendirdi.
O gece yaşananlar ve demokrasi şehitlerini bu ülke  nasıl ki Çanakkale zaferinden buyana unutmadıysa 15 Temmuz gecesi Demokrasisine sahip çıkmak için sokaklarda tanklara gövdelerini siper eden halkıda asla unutmayacaktır.
 15 Temmuz tarihe kara gün olarak kayıt edildi.
Mersin’de Cumhurbaşkanımızın sokaklara çıkın talimatı ile Hem ülkemiz hem de şehrimizdeki bu girişimi durdurmak için Mersinli Hemşerilerimizin yanında benim çok sevdiğim Arslan Ailesi gerek bu cuntacılara karşı geçmişte verdikleri mücadeleyle gerekse o gece benim yanımda yer aldıkları için  15 Temmuz Süresince Halkımızın Alanlarda  Dirençli, kuvvetli olması için var güçleri ile vatandaşlarımıza makarna ikramından ötürü de Arbel A.Ş Yönetim Kurulu Başkan vekili Hasan Arslan ve Arbel A.Ş Ailesine ayrıca teşekkür ederim. Dedi.

Haber: İsmail USTA

Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV