banner68

banner101

08 Mayıs 2025 Perşembe

CHP’Lİ BAŞEVİRGEN: “ERDOĞAN’IN EKONOMİ POLİTİKALARI VATANDAŞI FAİZE ÇALIŞTIRIYOR...”

BBP Genel Başkan Yardımcısı Kartal'a FETÖ gözaltısı

Mersin'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal, gözaltına alındı.

11 Ağustos 2016 Perşembe 17:35
BBP Genel Başkan Yardımcısı Kartal'a FETÖ gözaltısı
 Mersin'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal, gözaltına alındı.

Daha önce BBP'nin Mersin milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı da olan Kartal, sorgulanmak üzere, emniyete götürüldü.

TÜRKMEN DAĞI'NA GİTMİŞTİ

BBP Genel Başkan Yardımcısı  Kaptan Kartal Türkmen Dağı'nda savaşan Türkmenleri ziyaret etmiş ve Twitter hesabından ziyarete ilişkin fotoğraf ve görüntüleri paylaşmıştı.

MUSTAFA DESTİCİ: HENÜZ NET BİR BİLGİ BULUNMAMAKTA"

BBP Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal’ın Mersin'de gözaltına alınması hakkında bilgisinin olmadığını dile getiren Destici, “Bugün sabah saat 10 sularında Kaptan Kartal Bey'in gözaltına alındığı bilgisi ailesi tarafından bize ulaştırıldı. Hangi kapsamda gözaltına alındığı bilgisi bize ulaşmadı. Yetkililer ile yaptığım görüşmelerde bu konu ile ilgili bize henüz net bir bilgi verilmedi. Bilgi verildiği anda kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

 

Haber Merkezi

    Yorumlar

banner112
Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV