banner68

banner101

banner108
19 Nisan 2024 Cuma

Miting havasında açılış

Arslan “Tüm Öğrencilerimize Allah Zihin Açıklığı versin”

ÇUGİDER Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Hasan Arslan 23-24 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavına katılacak olan öğrenciler için bir mesaj yayınladı.

23 Kasım 2016 Çarşamba 08:01
 Arslan “Tüm Öğrencilerimize Allah Zihin Açıklığı versin”

ÇUGİDER Yüksek İstişare  Kurulu Başkanı Hasan Arslan mesajında şunlara yer verdi; “ Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG), Merkezi sistem yönetimi ile 23-24 Kasım tarihlerinde, Bu sınava katılacak tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.

Arslan; Çocuklarımız için çok önemli olduğunu bildiğim bu sınavda yavrularımıza üstün başarılar diliyorum. Sevgili öğrencilere mesajım şudur ki; sınav önemlidir, ama her şey değildir. Önemli olan yaşamda ne isteğinizi bilmek ve o yolda yürümektir. Kendinizi, bilginize, becerinize güvenerek sizin için en iyisini yapacağınıza eminim.

Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ve gençlerimize, günlük ve gelecek yaşantılarında lazım gelen bilgi ve becerilerin kazandırılması, çağdaş normlara uygun bir yapıya kavuşturulması, belediye olarak bizlerinde en önemli ve öncelikli görevidir. Bu kapsamda sizlerin geleceğe hazırlanmasında üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Her şey gönlünüzce olsun. Rabbim zihin açıklığı versin. Bu vesileyle TEOG Sınavına girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, ailelerimize ve değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.”

ismail USTA

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV