banner68

banner101

banner108
27 Nisan 2024 Cumartesi

Ekosistem Çalıştayı Barselona'da gerçekleştirildi...

Girişimci Metin Akay Kanal D'de Konuştu

Girişimci Metin Akay Kanal D'de Konuştukça programında Quantum System protez saç sistemini konuştu.

10 Temmuz 2023 Pazartesi 15:23
Girişimci Metin Akay Kanal D'de Konuştu

Metin AKAY, 1999 yılından itibaren saçlandırma sistemler ve saç tedavileri alanında hizmet vermektedir. İşinde oldukça başarılı olan katıldığı programda da bu konu hakkında bilgilendirme yaptı. Metin Akay yaptığı birçok işte ilklere imza atmıştır. Özellikle de saçlandırma ile ilgili yaptıkları oldukça önemlidir. Aynı zamanda Metin Akay uzun yıllardır tüm dünyada sıklıkla kullanılan saç protezi tekniğini ilk uygulayan iş insanıdır.

Belirli bir süre sonra kariyerini belirli bir alana taşımak isteyen Metin Akay 2007 yılında Demo Estetik merkezini kurdu ve sahibi olduğu klinikte Medikal Estetik konusunda hastalarına hizmet vermektedir.AMWC,  IMCAS, ve AMME gibi her yıl tekrarlanan Dünyadaki estetik ve estetikteki son gelişmelerin takip edilip tartışıldığı kongrelerde katılımcısı ve eğitim programlarında yer alan Murat Akay 2015 yılında Demo Klinik Ağız ve Diş Sağlığı merkezini kurarak 1 günde implant sistemini Türkiye’de yapan ilk klinik ünvanı ile hizmet vermektedir. Katıldığı programda Quantum System protez saç sisteminden, 1 günde implant ve 30 dk'da 13 santim incelmeyi anlatan Metin Akay bu konuda merak sahibi olanların merakını da giderdi. Oldukça fazla şey anlatan ve yapılan tekniklerden bahseden Metin Akay bu konuda oldukça titiz çalışmakta. Uzun süren çalışmalar sonucunda başarıyı elde eden isim gelecek dönemlerde de kendini ve merkezini geliştirmek istiyor.
Oldukça büyük ve işlerinde başarılı olan bir ekip ile çalışan Metin Akay bu konuda birçok alanda çalışıyor ve en iyisini sunuyor.

 

Anahtar Kelimeler: METİN AKAY

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV