banner68

banner101

banner108
26 Nisan 2024 Cuma

Miting havasında açılış

MESKİ Spor'dan bomba transfer

Mersin'i Bölgesel Amatör Lig'de temsil eden MESKİ Spor Futbol Kulübü yılın transferini gerçekleştirdi.

16 Eylül 2016 Cuma 13:15
MESKİ Spor'dan bomba transfer
Fenerbahçe'nin altyapısında yetişen profesyonel futbol hayatına İnegöl Spor'da başlayan ve sırasıyla Kocaeli Spor, Ordu Spor, İstanbul Spor,Kartal Spor MKE Ankaragücü, Sarıyer takımlarında oynayan son olarak Sancaktepe Belediye Spor'da forma giyen milli futbolcu Muhammed Türkmen'i renklerine bağladı.

20 kez millî takımlara çağrılan Muhammed Türkmen, 9 kez Türkiye U-15, 3 kez Türkiye U-18 ve 6 kez de Türkiye U-17 forması olmak üzere toplam 18 kez millî formayı giydi.
Türk futbolunun başarılı oyuncusunun Mersin'e gelmesi kentte adeta ikinci bayram yaşattı.

Transferin gerçekleştirilmesini sağlayan MESKİ Spor Genel Koordinatörü ve Murat Group Gümrükleme Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Lülü, Muhammet Türkmen'i Mersin'e getirdiklerinden ötürü mutlu olduklarını söyledi.

Mütevazi bir bütçeyle şampiyonluk mücadelesi verebilecek ekip kurduklarını hatırlatan Akgün Lülü, "Hedeflerimiz doğrultusunda yıldız bir futbolcuyu kadromuza kattık.Bundan gurur duyuyoruz. Bu yıl takımımıza güç katacak bir futbolcuyu kadromuza dahil ettik. Bunu ilereyen günlerde hepimiz göreceğiz. Bu transfer, MESKİ Spor'un uzun zamandır doğru transfer politikasından biridir. Muhammet Türkmen, takımına katkı sağlayacak bir futbolcu. Onun için gurur duyuyoruz. Camimamıza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
Akgün Lülü, başarıyı yakalayabilmek için yönetim olarak ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, "Hocamızın raporu doğrultusunda en uygun ve başarılı isimleri kadromuza katmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Takımın tecrübeli Teknik Direktörü Yusuf Nevruz ise "Başarıya odaklı bir takım kurmaya çalışıyoruz. Transferlerimizin hepsi direkt olarak ilk 11’de oynayacak ve takımımıza güç katacak futbolculardır. MESKİ taraftarlarına keyif verecek bir takım izlettirmeyi hedefliyoruz.Muhammed Türkmen gibi yıldız bir oyuncuyu da renklerimize kattığımız için mutluyuz.Takımımıza ve Mersinimize hayırlı uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV