banner68

banner101

29 Mart 2024 Cuma

Miting havasında açılış

Mesut Özil Resmen Fenerbahçe'de!

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz hafta İstanbul'a getirdiği dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil, resmen sarı-lacivertli ekine katıldı. Transfer görüşmesi yapmak için gelen Mesut'la prensip anlaşmasına varan Kanarya, İngiliz ekibi Arsenal ile de anlaşıldığını KAP'a bildirdi.

24 Ocak 2021 Pazar 18:50
Mesut Özil Resmen Fenerbahçe'de!
 Fenerbahçe'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama şöyle: "Profesyonel futbolcu Mesut Özil'in transferi konusunda önceki kulübü Arsenal FC ile anlaşmaya varılmış olup, futbolcunun kendisi ile de prensip anlaşmasına varılmıştır. Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız"

MESUT'TAN 3.5 YILLIK İMZA

Fenerbahçe Kulübü, Mesut Özil ile 3,5 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Sarı-lacivertlilerin internet sitesinden yapılan açıklamada, İngiltere'nin Arsenal Kulübünden bonservissiz şekilde transfer edilen 32 yaşındaki oyuncu ile 3,5 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

"Rüya gerçek oldu" başlıklı açıklamada, "Kariyerinde başta Dünya Kupası olmak üzere pek çok başarı ve kupa olan Mesut Özil, bundan sonra çocukluk rüyası olan Fenerbahçe'miz için mücadele edecek. Kendisine sarı-lacivert çubuklu formayla başarı dolu yıllar ve şampiyonluklar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

İLK ANTRENMANINA ÇIKTI!

Fenerbahçe'de Mesut Özil heyecanı ve sevinci devam ediyor. Yıldız oyuncu, Fenerbahçe'nin bugünkü ilk 15 dakikası basına açık olacak olan idmanına katıldı. Türk asıllı Alman yıldız, bugün ilk kez Fenerbahçe antrenmanında boy gösterdi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da dün yaptığı açıklamada Mesut'un idmanda yer alabileceğini ifade etmişti. Öte yandan Fenerbahçe, yarın (25 Ocak) saat 19:00'da Kadıköy'de Kayserispor'u konuk edecek. 32 yaşındaki oyuncunun bu müsabakada tribünde olması bekleniyor. Mesut Özil, Fenerbahçe'de 67 numaralı formayı giyecek.

Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV