banner68

banner101

banner108
28 Nisan 2024 Pazar

MERSİN BÜYÜKŞEHİR ERDEMLİLİ ÇOCUKLARA 23 NİSAN COŞKUSUNU TEKRAR YAŞATTI...

TÜRK KAHVESİ GÜNÜ LALE VAKFINDA KUTLANDI.

Forte Blend markası, Türk kahvesinin eşsiz lezzetini ve kültürünü kutlamak adına düzenlediği 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü Lansmanı'nı İstanbul Lale Müzesi'nde gerçekleştirdi.

08 Aralık 2023 Cuma 12:19
TÜRK KAHVESİ GÜNÜ  LALE VAKFINDA KUTLANDI.
 Bu özel etkinlikte, katılımcılar  özenle hazırlanan kahvelerini deneyimlerken, Türk Kahvesi Koleksiyoneri Burçin Bendegül ve Dr. öğr. üyesi Hülya Kalyoncu'nun keyifli söyleşileriyle Türk kahvesinin tarihine ve Saray kültüründeki yerine dair bilgiler edindiler.

Lansman, İstanbul Lale Müzesi'nin sanatla iç içe atmosferinde unutulmaz bir deneyim sunarak gerçekleştirildi. Katılımcılar, geleneksel ve modern kahve keyfini yaşarken, Andy Warholl sergisi ile birlikte  Forte Blend'in özel kahve çeşitlerini deneme fırsatı buldular.

Yapılan etkinlikte bir araya gelen kahve tutkunları Türk kahvesinin dünyadaki kimliğini daha da güçlendirmek bu alanda öne çıkmak isteyen ülkelere karşı Kahve Vakfı kurulması için de harekete geçti.

Lansmanda ayrıca şu açıklamalara yer verildi: "Forte Blend olarak, Türk kahvesinin eşsiz lezzetini ve kültürünü kutlamak adına bu özel günü İstanbul Lale Müzesi'nde düzenlediğimiz bu etkinlikle taçlandırmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Misafirlerimizle bir araya gelerek, Türk kahvesinin zengin dünyasını birlikte keşfetmek bize büyük bir keyif yaşattı. Bu özel günde, kahve tutkunlarına sunduğumuz özel kahvelerimizi deneyerek, lezzetimizi ve özenimizi paylaşma fırsatı bulduk."

Forte Blend, Türk kahvesine ve lezzet dünyasına verdiği özeni Dünya Türk Kahvesi Günü'nde bir kez daha konuklarıyla paylaştı. Etkinlik, markanın kahve tutkunlarıyla buluşma ve Türk kahvesinin güzelliklerini kutlama çabalarını vurgulayarak, katılımcılarda unutulmaz anılar bıraktı.

Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV