banner68

banner101

19 Mart 2024 Salı

Miting havasında açılış

Mevsime Göre Giyim Kriterleri

Giyim kuşama erkeklere oranla daha çok önem veren kadınlar alışveriş merkezlerinde saatler süren uğraşlar sonunda kendileri için em şık ve uygun giysiyi alma gayretindedir.

17 Nisan 2018 Salı 21:26
Mevsime Göre Giyim Kriterleri
 

Kadın Kaban

 

Giyim kuşama erkeklere oranla daha çok önem veren kadınlar alışveriş merkezlerinde saatler süren uğraşlar sonunda kendileri için em şık ve uygun giysiyi alma gayretindedir.

Zarafetten hiçbir zaman ödün vermek istemeyen kadınlar çoraptan tutun kabana kadar her şeyi büyük bir özenle seçmektedir. Katın kaban tabi şıklığın yanında alınan ürünün maliyeti ve kalitesi de çok önemlidir. Pahalı elbisenin her zaman için iyi elbise olduğunu düşünmek yanlış bir düşüncedir. Önemli olan ise iklime uygun olacak bir üst seçmektir. Çünkü havanın niceliğine göre değil de sırf görüntü iyi olsun diye giyim seçmek doğru olmayacaktır.

 

Sağlığın her şeyden çok daha önemli olduğu herkes tarafından doğrulanmaktadır. Kış aylarında giyim konusu çok daha önemli bir konudur. Vücudun ortalama sıcaklığı sabit tutulmadığı zaman büyük sağlık problemleri geçirme riskine karşı özellikle dikkat edilmelidir. Kışın muhakkak kalın bir kaban giymek şarttır. Her ne kadar şıklık önemli olsa dahi sağlık da bir o kadar önemli bir husustur. Neyse ki insanımız bunun bilincinde olup ona göre hareket etmektedir. Özellikle bayan metabolizması daha hassas olduğu için bayanların buna daha çok önem vermesi gerekmektedir. Kadın kaban dışardaki battaniyedir düşüncesine katılmadan geçmek yerinde bir hareket olmaz kanaatindeyim. Bu yüzden kadınlar için kadın kaban çok önemli bir noktadır.

 

Ayrıca kadın kaban çoğu zaman güzel bir kombinin en dış halkasıdır demek yanlış olmaz. Güzel bir pantolon bir ayakkabı ile kombin edilecek kadın kaban zerafete dönüşebilir. Bu noktadaki bir diğer önemli husus ise seçilecek kabanın rengidir. Kış ayları soğuk geçtiği için koyu renkli kabanlar seçmek daha yerinde olacaktır. Çünkü güneş ışığını absorbe etmesi özelliğiyle koyu renkler daha önem arz etmektedir. Pamuklu ürünlerin de daha sıcak tuttuğunu düşünecek olursak ürünün yapıldığı malzemenin de üstünde durmak gerekiyor. Çeşitli malzemeden üretilebilen kadın kabanlar doğru kullanıldığında uzun zamanlar a kullanılabilir.

  

Mevsime Göre Giyim Kriterleri

 

Dört mevsimi yaşayan bir ülke için dört mevsim için de farklı giyim ayarlanması yapılmalıdır. Ülkemizde kış aylarının kimi zaman çok çetin geçtiğini göz önüne alındığımız zaman dışarı çıkarken giyilecek elbisenin çok önemli olduğunu gerçeğini bilmemiz gerekmektedir. Doğu illeri başta olmak üzere iç Anadolu ve kışın soğuk olduğu diğer bölgelerde bayanlar için kaban giyilmeden dışarı adım atmak başta sağlık olmak üzere çeşitli problemleri beraberinde getirecektir.

 

 

 

Ürünleri incelemek için tıklayın. https://www.dilvin.com.tr/bayan-kaban-modelleri

 

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV