banner68

banner101

banner108
03 Mayıs 2024 Cuma

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ'NDEN KADINLARA ÖZEL ANLAMLI UYGULAMA

Farklı bakmanın, farklı görmenin, değişmenin ve dönüştürmenin gücüne inanarak yola çıkan Nişantaşı Üniversitesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında kadınlara özel anlamlı bir uygulama başlatıyor. Kadınların iyi bir eğitim almaları, iş gücüne katkı sağlamaları ve gelecek nesilleri aydınlatmaları amaçlanarak başlatılan bu uygulama kapsamında 2015-2016 Eğitim-Öğretim döneminde tüm yeni Nişantaşı Üniversitesi öğrencilerine sağladığı burs imkanlarına ek olarak kız öğrencilere özel artı yüzde 5 BURS desteği daha verilecek.

07 Mart 2015 Cumartesi 10:40
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ'NDEN KADINLARA ÖZEL ANLAMLI UYGULAMA
 Farklı bakmanın, farklı görmenin, değişmenin ve dönüştürmenin gücüne inanarak yola  çıkan Nişantaşı Üniversitesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında  kadınlara özel anlamlı bir uygulama başlatıyor.  Kadınların iyi bir eğitim almaları, iş gücüne katkı sağlamaları ve gelecek nesilleri aydınlatmaları amaçlanarak başlatılan bu uygulama kapsamında 2015-2016 Eğitim-Öğretim döneminde tüm  yeni Nişantaşı Üniversitesi öğrencilerine sağladığı burs imkanlarına ek olarak kız öğrencilere özel artı yüzde 5 BURS desteği daha verilecek.

 DAHA ÇOK ÜNİVERSİTELİ KADIN İÇİN +5 BURS

 Nişantaşı Üniversitesi, toplumda kadınların söz hakkına sahip olmaları, seslerini eğitim ve başarıyla daha fazla duyurmaları, yeni Türkiye’de daha güçlü yer almaları amacıyla üniversiteli kadın sayısını arttırmayı hedefleyen pozitif ayrımcılık yönünde anlamlı bir uygulama başlatıyor. Kız öğrencilerin geleceğine katkı sağlamak amacıyla başlatılan bu özel uygulamada,  2015-2016 Eğitim-Öğretim döneminde öğrencilerin tercih yapması halinde, Nişantaşı Üniversitesi’nin fakülte ve meslek yüksekokullarının tüm bölümlerinde uygulanan burslarının yanı sıra artı yüzde 5 burs daha alma hakkına sahip olacak. Ayrıca burs imkanı sadece ön lisans, lisans ve lisansüstü programlarında eğitim almakla sınırlı olmayıp, Nişantaşı Üniversitesi bünyesinde verilen sertifika programlarını da kapsayacak.

 GELECEĞİNİ TASARLAMAK İSTEYEN KADINLARIN YANINDAYIZ

 Bu uygulamayı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne atfeden Nişantaşı Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Levent Uysal yaptığı açıklamada; “Anaç bir yaradılışa sahip kadın toplumun tacıdır. Bir toplumu ayakta tutan bu güzel kadınların güzel evlatlarıdır. Topluma güçlü, ayakları yere basan bir kadın kazandırmak, ülkeye başarılı bireyler kazandırmak demektir. Bu nedenle Nişantaşı Üniversitesi’ni tüm bireyler için ‘ Fayda Merkezi’  haline dönüştürdük. Bu fayda merkezinde bilgili, birikimli, donanımlı bir birey olmanın tüm yolunu açtık. Bu yolda daha çok söz sahibi kadın olsun diye pozitif uygulamaları destekleyen projeler üretiyoruz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde de tüm kız öğrencilerimize özel mevcut burslarımızın yanında ek olarak art yüzde 5 burs desteği vereceğiz. Kız öğrencilerimizi eğitim için daima destekleyecek pozitif ayrımcılık yönünde projelerimizi sürdüreceğiz. Nişantaşı Üniversitesi olarak ayakları yere sağlam basan, kendi kendine yetebilen ve yarına güvenle bakan bireyleri topluma kazandırmak öncelikli hedefimiz. Öğrenci geleceğini hayal etsin biz tasarlayarak gerçeğe dönüştürelim.” dedi.

 Nişantaşı Üniversitesi, uluslararası standartlarda eğitim kalitesi ve kampüs olanakları sunarak, alanında uzman, başarılı akademik ve yönetim kadrosuyla birlikte araştırmacı,  yenilikçi, teknolojiye hakim, dünya kültürüne yatkın, kendi öz benliğini geliştirerek güçlendirmiş bireyler yetiştiriyor.

 

 

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV