banner68

banner101

banner108
02 Mayıs 2024 Perşembe

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

Vali Güzeloğlu’ndan Başkan Dinçer’e takdir belgesi

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin 22. Olağan genel kurul toplantısında, Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu; ilin birlik ve beraberliği, kalkınması, gelişmesine, meselelerin aşılmasına dönük sorumluğu ve ortaya koyduğu katkı ve çabadan dolayı Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’e taktir belgesi verdi ve başarılarının devamını diledi.

12 Mayıs 2014 Pazartesi 16:00
 Vali Güzeloğlu’ndan Başkan Dinçer’e takdir belgesi
 Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin 22. Olağan genel kurul toplantısında,  Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu; ilin birlik ve beraberliği,  kalkınması, gelişmesine, meselelerin aşılmasına dönük sorumluğu ve ortaya koyduğu katkı ve çabadan dolayı  Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’e taktir belgesi verdi ve başarılarının devamını diledi.

Birlik Genel kuruluna Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Ticaret il Müdürü Mahmut Zeybek,  İl Emniyet Müdürü Hüseyin Bahar ve TESK Genel Sekreteri Naci Sulkalar’la birlikke 72 meslek odasının başkan yönetim kurulu üyeleri katılım gösterdi.

Başkan Dinçer tarafından Vali Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Ticaret il Müdürü Mahmut Zeybek’e plaket verildiği genel kurulda daha sonra seçimlere geçildi. Tek liste halinde gidilen seçimlerde Talat Dinçer başkanlığındaki listede Nesil Aydın, Alper Deniz, Uçal Mavili, İsmet Erdoğan, Yavuz Selim Madenli, Ömer Şahbudak, Mustafa Köç ve Mehmet Torun yönetim kurulu olarak yer aldı.

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV