banner68

banner101

banner108
02 Mayıs 2024 Perşembe

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

BÜYÜKŞEHİR ve MESKİ KURUMSAL MÜKEMMELLİĞE DOĞRU ÇALIŞTAYINA KATILDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) ile Türkiye Kalite Derneği arasında 8 Mayıs 2014 tarihinde imzalanan ‘Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi’nin ardından, ‘Kalite Yönetimi ve EFQM Mükemmellik Modeli’ “Kurumsal Mükemmelliğe Doğru Çalıştayın” ilki gerçekleşti.

18 Ağustos 2014 Pazartesi 21:29
BÜYÜKŞEHİR ve MESKİ KURUMSAL MÜKEMMELLİĞE DOĞRU ÇALIŞTAYINA KATILDI
 “Kurumsal Mükemmelliğe Doğru Çalıştayı”  16-17 Ağustos tarihlerinde Nevşehir’de düzenlenendi. Çalıştaya, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin Büyükşehir Belediyesi Yöneticileri ile  Meski Genel Müdürü Turgut AYBAK, Başkan Danışmanları, Yönetim Kurulu Üyeleri, Daire Başkanları, Bağımsız Şube Müdürleri ve kalite birimi çalışanları katıldı. Kalite ve mükemmellik modeli danışmanının vermiş olduğu eğitim seminerinde konuşan Başkan Kocamaz, “Belediye ve MESKİ’de EFQM Mükemmellik Modeli’ni uygulayarak, halkımıza daha kaliteli, etkin, verimli, zamanında ve hızlı hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Bugün de ilk eğitim seminerimizi belediye ve MESKİ idari kadrosuyla birlikte bir araya gelerek gerçekleştirdik” dedi.

 Türkiye ve Avrupa’daki öncü işletmelerde olduğu gibi, artık kamu alanında da birçok misyon ve vizyon sahibi kurumun, EFQM Mükemmellik Modeli ile yönetildiğini kaydeden Başkan Kocamaz, “Tarsus'ta 2002 yılında başlattığımız bu sürecin sonunda Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'ne layık görüldük. Şimdi de Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde ve MESKİ'de yapacağımız çalışmalarla inşallah Avrupa Kalite Ödülü'nü de almak bizlere nasip olacak. İlkini gerçekleştirdiğimiz ve belirli periyotlarda devam edecek olan bu seminerin hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Çalıştay kapsamında; kurumsal mükemmelliğe giriş, kurumsal mükemmelliğin  temel kavramları, kamu kuruluşlarından örnekler, mevcut durum analizi ve kurumsal mükemmelliğe doğru bir yol haritası üzerinde çalışılmıştır. 

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV