banner68

banner101

19 Mart 2024 Salı

Miting havasında açılış

Yayınımız ses getirdi..

Sosyal medyada 35 bin kişilik oluşturdukları Otomobil markası olan FiestaM Mersin adındaki gurup üyelerinin Ağustos ayı içerisinden gerçekleştirdikleri etkinlik de,

18 Eylül 2019 Çarşamba 11:29
Yayınımız ses getirdi..
Mersin’in Markası Mersinliye sahip çıktı
Yayınımız ses getirdi..

Sosyal medyada 35 bin kişilik oluşturdukları Otomobil markası olan FiestaM Mersin adındaki gurup üyelerinin Ağustos ayı içerisinden gerçekleştirdikleri etkinlik de, Mersin’in markası olan orfoz sahilinde yaklaşık 40 kişilik kahvaltı tertip edilmişti, burada otel müdürünün tavrı ve sonrasında yapılan muamelesi çok eleştiri almış sosyal medya sayfasında tepkilere sebep olmuştur. Gelen tepkilere kayıtsız kalmayan Turizmci Murat Demir işletme hakkında yapılan eleştirilerin haksız olduğunu ve biz bu konuda gerekli önlem ve tedbirlerimizi alarak kıymetli Mersinli Hemşerilerimiz bizim her zaman başımızın üstünde yeri vardır demişti, olayın ardından Gurup üyeleri ne zaman isterlerse buyursun gelsinler istedikleri zaman yine ağırlarız dedi.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 25 No’lu Seyahat Acenteleri, Konaklama, Eğlence, Sanat, Spor İşletmeleri Meslek Komitesi Başkanı Murat Demir, sektöre ilişkin 2019 Yaz sezonu değerlendirmesi yaptı.
Demir “ Ülkemiz Turizm konusunda bazı kısır döngülere rağmen katma değer açısından itici bir kuvvet olmayı sürdürmektedir.
2019  yılı Eğitim öğretim yılının kapanması ile ve ardından Ülkemizin Yerel Seçim süreci girmesi Yerli turisti etkiledi ancak son 2 ayda sahil kesimindeki, otel doluluk oranları beklentini üstüne çıkarak kaybedilen zamanı az da olsa telafi etti.
Mersin bu konuda yarı yarıya bayramda tatil için il dışını tercih etti, Mersin sahil şeridinde bulunan işletme sahiplerinin doluluk oranlarına bakıldığında durumun iyi olduğunu gözlenmektedir”. dedi
Sezonu kapatırken gerçekleşen geziler günü birlikler kahvaltılar toplantılar ile bizler Mersinli hemşerilerimize bizleri tercih ettiği için Teşekkür ederim.
Bizler geçmişte ’de gelecekte ’de daima kaliteli hizmeti görev edinmiş bir işletmeyiz, zaman zaman gelişen olaylar karşısında gerekli önlem ve tedbirlerimizi alıyoruz, müşterilerimize kaliteli hizmet daima hedefimizdir. dedi

Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV