banner68

banner101

banner108
26 Nisan 2024 Cuma

Miting havasında açılış

UMUTLA BAKMAK

04 Ocak 2022, 22:29

Umut aslında kişinin kendi yaşamında yaşadığı olaylara ya da durumlara karşı olumsuz düşünmemesidir. Umut aslında bir diğer anlamda da beklenti anlamına gelmektedir. Kişiler hayal ettikleri şeyleri aslında umut ederler. Aynı zamanda tahmin etmek ya da sanmak olarak da  ifade edilmesi doğru olur. 
Umut aynı zaman da kişinin yaşamında her ne kadar zorluklar olursa olsun yine de güzel şeyler olacağına dair inanmasıdır. Ne de olsa bir saat sonra hatta bir dakika sonra bile ne olacağını bilemeyiz.
Umudumuz olmazsa da bu hayatı yaşamak için elimizde çok da bir şey kalmamış olur. Bu nedenle umutsuz bir hayat aslında çekilmez ve bir o kadar da zor bir yaşama dönüşür. Elimizde tutabildiğimiz, sığınabildiğimiz en güzel şey her zaman için umudumuzdur.  Umut etmek her zaman hayatımızın bir köşesinde olur. Umutlarımız var olduğu sürece hayatı daha güzel ve daha çekinir bir durumda yaşarız bu da bizim için oldukça önemli olan durumlar arasında yer alır. Umudunuzu ne olursa olsun yitirmeyin çünkü yaşam her zaman güzel. 
Tüm dünya vazgeç dediğinde umut fısıldar. Bir kez daha dene.

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV