banner68

banner101

29 Mart 2024 Cuma

Miting havasında açılış

Güzel Hosting`den 50 Kişiye Ücretsiz Hosting Çekilişi

Yıllardır Bilişim ve Web hizmetleri camiasında öncü firmalardan biri olan Güzel Hosting, 50 kişiye ücretsiz hosting hizmeti kapasmında çekiliş yapmaktadır.

06 Eylül 2019 Cuma 13:41
Güzel Hosting`den 50 Kişiye Ücretsiz Hosting Çekilişi

Yıllardır Bilişim ve Web hizmetleri camiasında öncü firmalardan biri olan Güzel Hosting, 50 kişiye ücretsiz hosting hizmeti kapasmında çekiliş yapmaktadır. Biz webmasterların, özellikle yeni yeni Web camiasına giren arkadaşlarımızın kendilerini deneyebileceği, projelerini yayınlayarak başarısız olsa bile sadece domain ücretini ödediği için çok ciddi bir zararının olmayacağı. Bunun yanı sıra ciddi ve kaliteli bir hizmet ile yayıncılara hizmet sunacağı, kesintisiz ve sorunsuz hosting ile projeye başlamış olacaklar.

Wm Aracı Webmaster forumlarının başlatmış olduğu ve yaklaşık değerinin 3750 TL olduğu Güzel Hosting Ücretsiz Çekiliş konusu ile webmaster arkadaşlarımızın da bu güzel ve ücretsiz hosting hizmetinden yararlanması amacı ile bu konuyu paylaşıp, duyulmasını istedim.

Hem projenizi yayınlayacaksınız, hem ücretsiz olacak, hem de ciddi anlamda kalitesini sonuna kadar hissedebileceğiniz harika bir firma ile çalışmış olacaksınız. Bizler de bu çekilişe katılarak Güzel Hosting kalitesine müdahil olabilmek ve çekilişi canlı tutabilmek adına adım atmış oluyoruz.

Üstelik yapmanız gereken şey çok basit, aşağıda ki linke tıklayarak Wmaracı çekiliş konusunda belirtilen 2 görevden dilerseniz ikisini, dilerseniz birini gerçekleştirerek siz de bu çekilişe katılmaya hak kazanmış oluyorsunuz.

Çekilişe Katılmak İçin Buraya Tıklayınız

Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV