banner68

banner101

banner108
27 Nisan 2024 Cumartesi

MERSİN BÜYÜKŞEHİR ERDEMLİLİ ÇOCUKLARA 23 NİSAN COŞKUSUNU TEKRAR YAŞATTI...

TEKNİK EKİP BİLMECESİ

Mersin idmanyurdunda hem kadro hem de teknik ekip bilmecesi yaşanmaya devam ediyor. Mersin İdmanyurdunu geçtiğimiz sezon devre arası alarak başkan olan Hüseyin Çalışkan hala para harcamama inadını sürdürüp küçük düşünmeye devam ediyor.

17 Temmuz 2016 Pazar 16:29
TEKNİK EKİP BİLMECESİ
 Mersin idmanyurdunda hem kadro hem de teknik ekip bilmecesi yaşanmaya devam ediyor. Mersin İdmanyurdunu geçtiğimiz sezon devre arası alarak başkan olan Hüseyin Çalışkan hala para harcamama inadını sürdürüp küçük düşünmeye devam ediyor. Transfer tahtasını açmamak için elini cebine atmayan başkan Çalışkan geçtiğimiz sezonda ligin bitimine 17 maç kalmasına rağmen beş kuruş cebinden para harcamadı ve takımı küme düşüren başkan olarak kara tarihe ismini yazdırdı. Şimdide transfer yapmadan alt kadroyu kullanmak isteyen Mersinden teknik direktör ayarlaması yapan Çalışkan ve yardımcısı Vedat Yüksel Muzaffer Tozlu hocadan sonra Levent Arıkdoğan ve Nasır Belci ikilisi ile el sıkışmış gözüküyor. Önümüzdeki günler neyi gösterecek hep beraber göreceğiz.

HANİ BAŞKANLIĞI İSTEMİYORDUN?

“Ben başkanlığı istemiyorum.Beni zorla Vali ve Belediye Başkanı getirdi” diye diye takımı küme düşüren Ünlü petrolcü turizimci Hüseyin Çalışkan hem genel kurul kararını iptal ettirdi hemde sıkı sıkı  sarıldığı başkanlık koltuğunu bırakmadı. Çalışkan’ın başkan olarak kalmasına öfkelenen taraftarlar isyanlarını dile getirirken Mersin İdmanyurdunun meçhule doğru gittiği görüşü gündemden düşmedi.

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV