banner68

banner101

10 Mayıs 2024 Cuma

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

Selçuk Ölçer Mezarı Başında Anıldı.

Mersin spor basının usta kalemlerinden Selçuk Ölçer, vefatının birinci yıldönümünde meslektaşları tarafından kuran okutularak mezarı başında anıldı

27 Mayıs 2016 Cuma 20:22
Selçuk Ölçer Mezarı Başında Anıldı.
 Mersin spor basının duayen isimlerinden Selçuk Ölçer, vefatının birinci yıldönümünde mezarı başında sevenleri eşliğinde anıldı.

Selçuk Ölçer’in Şehir Mezarlığı’ndaki kabri başında yapılan anma törenine eşi Tahire Ölçer’in yanı sıra TSYD Temsilcisi Ali Adalıoğlu, Mersin İdman Yurdu Onursal Menajeri Hacı Birinci, eski süper lig hakemi Kadir Tozlu ile Ölçer’in dost ve meslektaşları katıldı.

Selçuk Ölçer’in dostlarından Doktor Erdal Akalın, anmada yaptığı konuşmada, “Selçuk tevazu içinde yaşadı, tevazu içinde aramızdan ayrıldı” dedi. TSYD Temsilcisi Ali Adalıoğlu da, “Selçuk Ölçer iyi bir Altaylıydı, iyi bir Mersinliydi. Ömrünün sonuna kadar Altay’ı ve Mersin İdman Yurdu’nu bırakmadı. Spor yazarı olarak ömrünün son zamanlarına değin koşturdu. Onun bu koşturmasının yeni nesil meslektaşlarımıza örnek olması gerekir.

Gazetecilik bir yaşam biçimidir. Selçuk Ölçer de bu yaşam biçimini son yıllarda tamamen benimsemişti. Spor basınında iz bırakan isimlerinden biri oldu” dedi.

Konuşmaların ardından ailesi ve dostları Yusuf Selçuk Ölçer’in mezarına karanfiller bıraktı.

 

Haldun OKDEMİR

Anahtar Kelimeler: Selçuk ölçer

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV