banner68

banner101

banner108
28 Nisan 2024 Pazar

MERSİN BÜYÜKŞEHİR ERDEMLİLİ ÇOCUKLARA 23 NİSAN COŞKUSUNU TEKRAR YAŞATTI...

NE GENEL KURUL KARARI ,NE DE BAŞKAN ADAYI VAR..

Süper Lig’den, Ptt 1.lige düşen Mersin idman yurdu sportif ve mali açıdan büyük sıkıntılar yaşarken, Mersin idmanyurdun’da bu kez de kayyum sıkıntısı yaşanıyor

21 Haziran 2016 Salı 13:22
NE GENEL KURUL KARARI ,NE DE BAŞKAN ADAYI VAR..
Süper Lig’den, Ptt 1.lige düşen Mersin idman yurdu sportif ve mali açıdan büyük sıkıntılar yaşarken, Mersin idmanyurdun’da bu kez de kayyum sıkıntısı yaşanıyor. Genel kurul alınmaması ve başkan adayı çıkmaması Kırmızı Lacivertli ekipte tedirginlik yaratırken gözler Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a çevrildi. Her sıkıntılı dönemde Mersin İdman yurdunun yanında maddi ve manevi konularda yer alan sıkıntılara Hızır gibi yetişen Başkan Kocamaz’ın sessizliği bozması ve Mersin İdman yurduna “önce tesis sonrada süper lig” kapısını açacak cebinden para harcayacak başkan ve yönetimini belirlemesi bekleniyor. Kırmızı Lacivertli ekibin yalnız kaldığı şu son haftalarda her kes birbirini suçlarken doğruyu bulunması istendi. Kırmızı Lacivert takıma gönül verenler bir an önce genel kurul kararının alınmasını başkan ve yeni yönetiminin acilen göreve başlamasını istiyor.

HER KES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI

Mersin’de yaşayan, Mersin’de kazanan her kesin ve her kesimin Mersin İdmanyurduna sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz “Her kes elini taşın altına koymalı”dedi. Mersin’de kazananları Mersin İdmanyurduna sahip çıkmaya davet eden Başkan Kocamaz”Mersin idmanyurdu Mersinin ortak paydasıdır. Başarısı gururumuz …başarısızlığı üzüntümüzdür.Üzülmemek istiyorsak takımımıza sahip çıkmalıyız.Herkesi her kesimi desteğe bekliyorum”dedi.

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV