banner68

banner101

banner108
27 Nisan 2024 Cumartesi

MERSİN BÜYÜKŞEHİR ERDEMLİLİ ÇOCUKLARA 23 NİSAN COŞKUSUNU TEKRAR YAŞATTI...

Milli sporcu ödül töreninde evlenme teklifi etti.

2016 Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil eden sporculardan milli sporcu Ümit Şamiloğlu, kız arkadaşına sürpriz yaparak yüzlerce kişinin önünde evlenme teklifi etti.

04 Temmuz 2016 Pazartesi 12:29
Milli sporcu ödül töreninde evlenme teklifi etti.
 2016 Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil eden sporculardan milli sporcu Ümit Şamiloğlu, kız arkadaşına sürpriz yaparak yüzlerce kişinin önünde evlenme teklifi etti.
Mersin'in ev sahipliği yaptığı 2016 Dünya Cimnastik Şampiyonası'nda bir ilk yaşandı. Mersin Cimnastik Salonu'nda oynanan final müsabakalarının ardından sona eren şampiyonada, dereceye giren sporculara ödülleri verildi. Ardından kimsenin beklemediği bir sürpriz yapan ve şampiyonada yarışan altın madalyalı milli sporcu Ümit Şamiloğlu sahneye çıkarak, birkaç yıldır birlikte olduğu ve evlilik planları kurduğu Türkiye Gençlik Hizmetleri Federasyonu'nda görev yapan sevgilisi Sevil Topuz'u sahne davet etti.

Şamiloğlu Ulusal basın mensuplarının, seyircilerin ve o anda canlı yayınlanan şampiyonanda binlerce kişinin önünde kız arkadaşı Sevil Topuz'a evlenme teklifi etti. 
Türkiye'nin 9 altın, 4 gümüş, 3 bronz madalya aldığı şampiyonada Milli Sporcu Ümit Şamiloğlu bu özel evlilik teklifine kız arkadaşı da karşılıksız kalamadı ve binlerce kişinin önünde evet diyerek evliliğe giden mutlu yolda ilk adımlarını attılar.

Sürpriz evlilik teklifini yapan milli sporcu Ümit Şamiloğlu, sahnede kısa bir konuşma yaparak, milli sporcular olarak her şampiyonaya olduğu gibi bu şampiyona da altın madalya kazanmak için hazırlandıklarını söyledi. Bu amaçlarına ulaşmak için mücadele ettiklerini dile getiren Şamiloğlu, "Bu salonda çok güzel duygular yaşadım. 3 yıl önce beraber ağladık. Yine bugün çok güzel şeyler yaşıyoruz. Ben arkadaşlarımı ve hocalarımı kutluyorum." dedikten sonra, kimsenin beklemediği bir sürpriz yaparak kız arkadaşı Sevil Topuz'u sahneye davet etti.

Şamiloğlu, sahneye çıkardığı kız arkadaşı Sevil Topuz'un önünde diz çökerek, hayatını spora adadığını kendisi ile bu zaman içerisinde özellikle son 3 yılda kendisine çok destek olan, hayatının bundan sonraki zamanını birlikte geçirmek istediğini belirterek, Sevil Topuz'a evlenme teklifinde bulundu.

Milli sporcu Ümit Şamiloğlu'nun bu sürpriz evlenme teklifine kayıtsız kalamayan Sevil Topuz, Türkiye'nin gözü önünde kendisine sürpriz yapan Ümit Şamiloğlu'nun teklifine evet diyerek, milli sporcu kendisine aldığı yüzüğü parmağına taktı.
Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV