banner68

banner101

banner108
23 Nisan 2024 Salı

Miting havasında açılış

Mersin'nin gururu oldu.

Spor Toto Bölgesel Lig’in ilk yarısında Mersin bölgesini gururla temsil eden ve en çok müsabaka görevi alarak ilimizin gözde Gözlemcisi oldu.

15 Aralık 2018 Cumartesi 10:12
Mersin'nin gururu oldu.
 
Spor Toto Bölgesel Futbol Ligi’nde 2018-2019 sezonunun ilk yarının bu hafta sona ermesiyle birlikte ligde en çok görev alan TFF Gözlemcisi Can İçinözbebek Mersin in gururu oldu. 

Mersindeki genç hakemlerin yetişmesi bilgi deneyimlerini onlarla paylaşarak iyi bir hakem olmaları için onlara bol bol nasihat eden fırsat buldukca onlarla maç izlayerek onlara destek olmaya çalışan biri kişiliği ile taktir toplayan Mersin'in en başarılı ve genç gözlemcisi olma ünvanın sahip bir isim.

Spor Toto Bölgesel ligin, 13 haftalık ilk yarı peryotunda 6 müsabakada görevlendirilen Spor Toto Bölgesel lig Gözlemcisi olarak Mersin bölgesini başarı ile temsil eden deneyimli hocalarımızdan Can İçinözbebek Spor Toto Bölgesel ligde en çok görev alarak klasmanında en başarılı isim olarak dikkat çekti. 

Mersin Bölgesi Gözlemcilerinden Örnek kişiliği ve ilkeli duruşuyla Mersin'de 20 yıllık hakemlik ve gözlemcilik süresi boyunca spor ahlaki anlayışından ve inandığı değerlerden ödün vermeyen görevini ciddiyetle yapan Mersin'in Bölgesel Gözlemcilerinden olan Can İçinözbebek bu sezon görev aldığı Ziraat Türkiye Kupası 1.tur olmakla birlikte 6 müsabakada görev aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu Gözlemcisi Can İçinözbebek çıktığı kritik müsabakalarda görev alarak Mersin'in gururu olmayı sürdürüyor.
Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV