banner68

banner101

banner108
23 Nisan 2024 Salı

Miting havasında açılış

Mersinli Hakemlerin Dayanışma Gecesinde Buluştu.

MERSİNLİ hakemler, 22 Nisan 2019 Pazartesi günü Mezitli-Kuyuluk SELVİLİ Restoranında dayanışma yemeği düzenledi.

23 Nisan 2019 Salı 13:15
Mersinli Hakemlerin Dayanışma Gecesinde Buluştu.
 Yemekten önce kısa bir konuşma yapan TFFHGD MERSİN şube başkanı Alkan Altan şunları söyledi; Futbol ailesinin değerli mensupları, Hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.

Düzenlemiş olduğumuz bu ‘Dayanışma gecesinde sizlerle bir araya gelmekten büyük bir memnuniyet duyuyorum.

 

Bu anlamlı davete katılan ve aynı sofranın etrafında bir araya geldiğimiz futbol ailesi arkadaşıma bu vesileyle şükranlarımı sunuyorum. Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.dedi.

 

İl Hakem Kurulu Başkanı Hüdaverdi Savcı bu tür etkinliklerin, hakem ve gözlemcilerin birbirleriyle kaynaşması adına anlamlı olduğunu söyledi. Etkinliğin önemine işaret eden TFFHGD yönetim kurulu üyesi ve Mersin il hakem kurulu başkanı Hüdaverdi Savcı dayanışma gecesinde TFFHGD genel başkanı DR.Abdurrahman Arıcı geceye rahatsızlığı nedeniyle aralarımızda olamamaktan dolayı üzüntü duyduğunu iletirken genel başkanımız tüm katılımcılar,hakem ve gözlemlerin dayanışma gecesini kutluyorum.dedi.

 

MHK üyesi 7.Bölge Bölge sorumlusu Hakan Sivriselvi Öncelikle bu geceye MHK başkanımızın tüm hakem ve gözlemcilerimize selamlarını getirdim  Mersin'deki hakem ordusunu daha üst kategorilerde görev almalarını sağlamayı amaçladıklarını vurguladı.

Süper lig  gözlemcisi Kadir Tozlu konuşmasında: Mersin il hakem kurulu  son 4 yıldır önemli işlere imza attı.Kişilikli genç hakemleri mersin hakemliğine kazandırarak hakemlik adına büyük cesaret örneği göstermiştir. Mersin hakemlik camiasını gerekli olan saygınlığı kazandırdığı için tüm kurul üyelerine buradan teşekkür ediyorum.dedi


MHK üyesi 7. Bölge Sorumlusu Hakan Sivriselvi, MHK Eski üyesi Süper lig Gözlemcisi Kadir Tozlu ,Hatay il hakem kurulu üyesi ve dernek şube başkanı, İl Hakem Kurulu Başkanı Hüdaverdi Savcı ve İHK Üyeleri, TFFHGD MERSİN Şube Başkanı Alkan Altan ve Yönetim Kurulu Üyeleri,tüm klasmanlardaki hakem ve gözlemciler yer aldılar.

Dayanışma yemeğinde sezon başı bölgesel lige terfi eden hakemler ile aday hakemlikte il hakemliğine terfi eden hakemlere kokartları takdim edildi.

Eski MHK üyesi Kadir Tozlu’ya hizmetlerinden dolayı plaket takdim edildi.

MHK üyesi ve 7. Bölge Sorumlusu Hakan Sivriselvi’ye özel el yapımı porselen tabak üzerinde kendi resmini taşıyan plaket verildi.

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV