banner68

banner101

banner108
19 Nisan 2024 Cuma

Miting havasında açılış

Mersin'de transfer tahtası açılmalı.

Mersin İdmanyurdu’na yeni sezon öncesi başarı temennisinde bulunan Meskispor Genel Koordinatörü Akgün Lülü, transfer tahtasının vakit kaybedilmeden açılması gerektiğine dikkat çekerek kente çağrıda bulundu.

23 Temmuz 2016 Cumartesi 17:45
Mersin'de transfer tahtası açılmalı.
 Mersin İdmanyurdu’na yeni sezon öncesi başarı temennisinde bulunan Meskispor Genel Koordinatörü Akgün Lülü, transfer tahtasının vakit kaybedilmeden açılması gerektiğine dikkat çekerek kente çağrıda bulundu.

 Meskispor Genel Koordinatörü Akgün Lülü, yeni sezonda PTT 1. Lig’de mücadele edecek olan Mersin İdmanyurdu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Fikstür çekimi sonrası kırmızı lacivertli ekibe başarı temennisinde bulunan Akgün Lülü, “Bilindiği üzere kentimizin 91 yıllık koca çınarı olan Mersin İdmanyurdumuz zor bir süreçten geçiyor. Maddi açıdan yaşanan olumsuzluklar, bugün gelinen noktada transfer yasağını beraberinde getirmiş, takıma takviye yapılması şansını yok etmiştir. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz dışında maalesef takıma sahip çıkan kimse çıkmamıştır. Ancak bilinmelidir ki Mersin İdmanyurdu kentin takımıdır. Kentin de takımına daha fazla geç kalınmadan sahip çıkması gerekmektedir” dedi.

 MERSİNLİ HOCALAR TAKIMA SAHİP ÇIKMIŞTIR

Mersin İdmanyurdu teknik direktörlüğüne getirilen Levent Arıkdoğan ve Nasır Belci ile ilgili de açıklamalarda bulunan Lülü, “Takımımızın en zor zamanında, yine Mersin’in yetiştirdiği hocalarımız sahip çıkmıştır. Takımı yalnız bırakmamışlardır. Çok daha önceleri Mersin’in teknik direktörlerine bu şans verilmesi gerekmekteydi. O potansiyel olmasına rağmen maalesef hep üvey evlat muamelesi görmüşlerdir. Ancak bugün gelinen noktada takıma sahip çıkan yine Mersinli teknik direktörlerdir. Ben hem Levent hocamızın hem ne Nasır hocamızın başarılı olacaklarına inanıyorum, kendilerine başarı diliyorum” ifadelerini kullandı.

 TRANSFER TAHTASININ AÇILMASI ŞART

Transfer tahtasının hala açılmamasını da değerlendiren Lülü, “Zor şartlarda altında yeni bir sezona giriyoruz. Rakiplerimiz kadrolarını güçlendirirken biz transfer tahtasının açılmaması sebebiyle transfer yapamıyoruz. Bu da önemli bir dezavantaj. Şu an alt yapıdaki futbolcular ile lige başlayacak gibi görünüyor. Ancak vakit kaybedilmeden gerekli kaynağın yaratılarak transfer tahtasının açılması şart. Bu noktada da kente büyük görev düşüyor. Taşın altına herkesin elini koyup takımımızı bulunduğu bu durumdan çıkarması lazım. Genç futbolcular ve tecrübeli birkaç futbolcu takviyesi ile bu takım PTT’de başarılı olabilir” şeklinde konuştu.

Haldun OKDEMİR

Anahtar Kelimeler: Akgün Lülü.meskispor.miy

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV