banner68

banner101

20 Mayıs 2024 Pazartesi

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

MERSİNDE PARA YOK İDMAN YOK

Mersin İdmanyurdunun bu gün yapacağı idman yine gerçekleştirilemedi. Macit Özcan Spor tesislerinde saat 18 de yapılacağı açıklanan idmana futbolcular alacaklarının ödenmemesi gerekçesi ile idmana çıkmadı.

25 Mart 2016 Cuma 19:01
MERSİNDE PARA YOK İDMAN YOK
 Mersin İdmanyurdunun bu gün yapacağı idman yine gerçekleştirilemedi. Macit Özcan Spor tesislerinde saat 18 de yapılacağı açıklanan idmana futbolcular alacaklarının ödenmemesi gerekçesi ile idmana çıkmadı. Bir kaç futbolcunun bulunduğu tesislere mevcut kadronun hemen hemen tamamı gelmedi. İdmana çağırılan basın mensupları ise muhatap olacakları hiç kimseyi bulamayınca onlarda tesisleri terk etmek mecburiyetinde kaldı.

SÖZLER TUTULMUYOR

Edinilen bilgide Milli maçlar nedeni ile lige verilen arayı fırsat bilen Teknik direktör Ümit Özat futbolculara 3 gün izin verdi.Alacaklarının ödenmesini isteyen Mersin İdmanyurtlu futbolcular ise geçtiğimiz Çarşamba para ödeneceği yolunda söz alınca tatile çıktı.Çarşamba günüde ödenmeyince futbolcular 3 gündür idmana çıkmamışlar ve cumayı beklemişlerdi.Cumada ödenmeyince futbolcular Mersin’e gelmedi ve Kırmızı Lacivertli futbolcular boykotlarını sürdürdü.

ÜMİT ÖZATTA ORTADA YOK

Öte yandan Mersin İdmanyurdunun teknik direktörü ümit Özat’a ise bir türlü ulaşılamadı. Ankara’dan Mersin’e gelmediği belirtilen Özat’ın acilen konu hakkında açıklama yapmasını isteyen taraftarlar ve gazeteciler Başkan Hüseyin Çalışkan’a ateş püskürdü. Çalışkan’ın başkan olduğu süre içerisinde .takıma hiç bir maddi katkıda bulunmadığını da ileri süren Kırmızı Lacivertli taraftarlar”biz Hüseyin Çalışkan ile küme düşeriz.Acilen atanmış ve seçilmişlerimizin . kent dinamiklerimizin takımımıza sahip çıkmasını istiyoruz”dediler.

 

 

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV