banner68

banner101

10 Mayıs 2024 Cuma

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

MERSİN TÜFAD'IN SEMİNERİ SONA ERDİ.

TÜFAD Mersin şubesinin düzenlediği Mehmet Fatih Deveci ve Erkut Kuzeyman Zorunlu Bölgesel Gelişim Semineri Wonansis Otel toplantı salonunda yapıldı.2 gün süren seminere çok sayıda Antrenör ve spor adamları ile basın mensupları katıldı

09 Haziran 2016 Perşembe 13:25
MERSİN TÜFAD'IN SEMİNERİ SONA ERDİ.
 TFF Zorunlu Bölgesel Gelişim Semineri Yapıldı

TÜFAD Mersin şubesinin düzenlediği Mehmet Fatih Deveci ve Erkut Kuzeyman Zorunlu Bölgesel Gelişim Semineri Wonansis Otel toplantı salonunda yapıldı.2 gün süren seminere çok sayıda Antrenör ve spor adamları ile basın mensupları katıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu ve TÜFAD Mersin Şubesi iş birliği içersinde gerçekleşen 2 yılda bir yapılan Zorunlu Bölgesel Gelişim Seminerine Mersin Bölgesinde bulunan Antrenörler, Amatör takım Antrenörleri ve A-B-C kategorisi antrenörleri ve kaleci antrenörleri katıldılar.

TFF - TÜFAD işbirliğinde her iki yılda bir yapılmakta olan zorunlu Gelişim Seminerinin toplantısının ilk gününde Mersinde spora uzun yıllar hizmet vermiş çok değerli hocalara plaketler verildi ve günün anlam önemiyle ilgili konuşmalar yapıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Eğitmeni Ömer Kaner ve Gülhan Gündüz, Wonansis Otel'de gerçekleşen seminerin sabah seansında “çocukları spora nasıl kazandırabiliriz ve Antrenörlerin sorunları” hakkında, öğleden sonraki seans da antrenman planlaması, yetenek seçimi ve antrenör talimatnamesi hakkında sunumda bulundurarak antrenörleri bilgilendirdi. 
Seminer hakkında açıklamada yapan TÜFAD Mersin Şubesi yönetim kurulu adına konuşan Başkan Mesut Bilir “TFF ve TÜFAD Mersin Şubemiz iş birliği içersinde gerçekleşen Mehmet Fatih Deveci ve Erkut Kuzeyman Zorunlu Bölgesel Gelişim Seminerine katılan tüm antrenörleri katılımlarından dolayı kutlar başarılı bir sezon geçirmelerini arzuluyorum şuan ilimizde gerçekleştirdiğimiz seminer çok sayıda antrenörün katılımıyla gerçekleşmiştir.
TFF Eğitmeni Ömer Kaner ve Gülhan Gündüz, zorunlu seminerde verdiği eğitimle antrenörlerimizin bilgi artırmasında katkıda bulunmuşlardır. Ben buradan Katkılarından dolayı katılımcı arkadaşlarımıza Wonansis Otel'e teşekkür ederim dedi.

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV