banner68

banner101

19 Mayıs 2024 Pazar

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

Mersin idmanyurdu'nda kriz!

TFF 1.Ligde mücadele eden Mersin idmanyurdu'nda bazı yabancı oyuncuları ülkelerinden dönmeyerek bugünkü antrenmana katılmadılar.

27 Mart 2017 Pazartesi 22:51
Mersin idmanyurdu'nda kriz!
 Mersin idman yurdu oyuncuları, bu akşam Macit Özcan spor tesislerinde antrenman yapmak için toplanırken pazartesi gününe kadar izinli olan bazı yabancı oyuncular antrenmana katılmadı.

Kırmızı-Lacivertli bazı yabancı futbolcular, ödemeler konusunda yaşanan sorunlar nedeniyle yönetim kuruluyla görüşemeler yaptığı ancak çözüm sağlanamadığı için ülkelerinden dönmedikleri konuşuluyor.

Bunun üzerine bugün akşam idmana çıkmayan Tita,Pedriel ve Mihaylov'la yarın ki yapacakları Ş.Urfaspor maçının hazırlıklarına katılması yönünde yönetimin büyük çapa harcadığı gelen haberler arasında yer alıyor.

Futbolcuların sorunun çözümü için görüştükleri yöneticilere, sorumluluklarının farkında oldukları ve hafta sonu çok önemli Ş.Urfaspor maçını kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledikleri ancak yönetim kurulunun oyunculara olan ilgisizliğinden yakındıkları dile getiriliyor.

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV