banner68

banner101

banner108
03 Mayıs 2024 Cuma

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

MERSİN GÜÇ TOPLUYOR..

.Transfer Tahtasını açamayan para harcamamakta ısrar eden Başkan Çalışkan’ın bu sezon yine takımı maddi krize iteceği konuşuluyor. Aday çıkmadı gerekçesiyle koltuğuna yapışan Kulüp Başkanı Hüseyin Çalışkan geçtiğimiz sezon takımı küme düşürdüğü yetmiyormuş gibi bu sezonda transfer yapmayıp transfer tahtasını açmadı ve alt yapı oyuncuları ile takımımızı küme düşüren basiretsiz futbolcularla yola devam kararı aldı.

27 Temmuz 2016 Çarşamba 19:48
MERSİN GÜÇ TOPLUYOR..
 .Transfer Tahtasını açamayan para harcamamakta ısrar eden Başkan Çalışkan’ın bu sezon yine takımı maddi krize iteceği konuşuluyor. Aday çıkmadı gerekçesiyle koltuğuna yapışan Kulüp Başkanı Hüseyin Çalışkan geçtiğimiz sezon takımı küme düşürdüğü yetmiyormuş gibi bu sezonda transfer yapmayıp transfer tahtasını açmadı ve alt yapı oyuncuları ile takımımızı küme düşüren basiretsiz futbolcularla yola devam kararı aldı. Yaptığı bir tek olumlu hareket ise Levent Arıkdoğan ve Nasır Belci’nin göreve getirilmesi oldu. Kırmızı Lacivertli taraftarlar ”parasız Başkan istemiyoruz

Mersin İdman Yurdu'nda kamp kadrosunda 24 oyuncu bulunuyor. Isparta Davraz’daki Sirene Otel’de yeni sezon hazırlıklarını 10 gün boyunca sürdürecek Kırmızı Lacivertli ekip, Davraz’daki çalışmalarını Teknik Direktör M.Levent Arıkdoğan ve Nasır Belci nezaretinde gerçekleştiriyor.
Kamp kadrosunda 24 futbolcu yer alan Mersin İdman Yurdu'nda yabancı futbolculardan Abdul Rahman Khalili İsveç Olimpik Milli Takımıyla Rio 2016 Olimpiyat Oyunlarında yer aldığından kampa katılamayacak. Oyuncu İsveç Olimpik Milli Takımı’nın maçları sonrası Mersin’e gelecek. Bir diğer yabancı oyuncu Loret Sadiku ise geçen sezondan kalan sakatlığı sebebiyle ülkesinde İsveç Milli Takım doktorlarına tedavi oluyor. Bu sebeple kampa 1­2 gün gecikmeli katılacak.
Mersin İdman Yurdu’nun Davraz kampında şu oyunlar yer alıyor: Mılan Mıtrovıç, Abdulkadir Korkut, Emrah Özyaylaz, Mahmut Metin, M.Enes Sığırcı, Kudbettin Tekin Oğrak, Gökhan Akkan, Ahmet Bener, Ahmet Taner Çukadar, Berk Ökten, Tolga Şahin, Bulut Yüksel Sağın, Oğulcan Evin, Mesut Ağgül, Hasan Daş , Furkan Güzel , Mert Arabacı, Furkan Aydemir, Sait Haydaroğlu, Mehmet Ali Kaçar, Emre Dönmez, Muhammet Ali Selcuk, Hilmi Reşiti, Gökhan Akman. 

ismail USTA

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV