banner68

banner101

banner108
29 Nisan 2024 Pazartesi

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

MERSİN DEMİRSPORDAN MUHTEŞEM AÇILIŞ

Mersin 1.Amatör kümenin flaş takımlarından birisi olan Demirspor yeni sezona düzenlenen muhteşem törenle “MERHABA” dedi. Mezitli sahasındaki açılışa Demirspor’da lisanslı oynayan 30 genç oyuncu katıldı.

15 Ağustos 2016 Pazartesi 16:48
MERSİN DEMİRSPORDAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
 Mersin 1.Amatör kümenin flaş takımlarından birisi olan Demirspor yeni sezona düzenlenen muhteşem törenle “MERHABA” dedi. Mezitli sahasındaki açılışa Demirspor’da lisanslı oynayan 30 genç oyuncu katıldı. Yeni transfer edilen ve geçtiğimiz sezonda forma giyen futbolcuların kaynaşma ve sohbet toplantısının ardından futbolcular Antrenör Muhsin Hergeleci nezdinde ilk idmanlarını yaptılar. Futbolcularla kısa bir görüşme yapan Mersin Demirspor kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Demirel yeni sezon için “ŞAMPİYONLUK” istedi. Başkan Demirel ”biz her ne kadar amatör görünümünde bir kulüp olsak ta profesyonel ruhumuz ile sahadayız. Futbolcularımıza ve teknik heyetimize güvenim tamdır. Centilmenlik içerisinde yeni bir sezon dilerim ”dedi.

HERGELECİ”BİZDEN KORKUN”

Bu sezon Mersin Demirspor’un Antrenörlüğünü üstlenen teknik sorumlu Muhsin Hergeleci ise futbolcularla teker teker tanışarak çalışma programı hakkında bilgi verdi. Daha sonra Demirsporlu futbolculara formaları dağıtıldı. Tören Yapılan ter idmanının ardından çift kale mücadelesi ile sona erdi. Sezon açılışında Demirsporlu yeni transfer topçular ile geçtiğimiz sezon forma giyen futbolcuların birbirleri ile kısa sürede kaynaştıkları göze çarptı. 

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV