banner68

banner101

banner108
26 Nisan 2024 Cuma

Miting havasında açılış

Liderin Qarizması yetti

Beşiktaş, oyuna yedek başlayan Portekizli yıldızı Quaresma'nın ayağından kazandığı golle 3 puanı kaptı zirvedeki yerini korudu.

19 Ekim 2015 Pazartesi 14:45
Liderin Qarizması yetti


 Rize’nin Deniz’le direği geçemediği ilk yarıda Kartal etkisizdi. Şenol Güneş, Portekizli’yi 2. yarının başında oyuna aldı. 63’te topu iğne deliğinden geçirip golü atan, taraftarı coşturan Q17’nin 90+1’de de bir vuruşu çizgiden çıkarıldı
YİNE devre başında bir oyuncu değişikliği ve yine ikinci yarıda oyun üstünlüğünü alıp kazanan bir Beşiktaş izledik... Dün etkisiz kaldığı ilk yarıda geri düşmediği için şanslıydı siyah-beyazlılar. İlk 20 dakikada kendi yarı sahasında kazandığı toplarla çok hızlı ve efektif çıkan bir Çaykur Rize vardı. 11’de de Ahmet’in sağdan ortasına Deniz kafayı vurdu, top direkten döndü.
 
BEŞİKTAŞ ilk devrede birkaç tehlike yarattı ama net gol pozisyonu üretemedi. Şenol hoca ikinci yarının başında Olcay’ı çıkarıp Quaresma’yı sahaya sürdü. Portekizli de ilk kez hem hocasının hem takım arkadaşlarının hem de taraftarların beklediği gibi skora ve oyuna etki etti.
 
63’TE Oğuzhan ceza sahasında yerde kalınca Beşiktaşlılar penaltı, Rizeliler ise ya Oğuzhan’ın elle oynadığına dair ya da kendisini yere attığı yönünde bir düdüğün çalınmasını bekledi. Bu sırada Oğuzhan yerde topa dokundu ve o top bir şekilde Quaresma’nın önüne geldi. Q17 ceza sahası dışından sağ köşeyi gördü, Itandje’ın dokunuşu topun ağlara gitmesine engel olmadı: 1-0...
 
OBOABONA DUVAR ÖRDÜ
 
67’DE Gökhan’ın kullandığı frikikte Atiba’nın kafasından seken top Gomez’e geldi. Onun kontrol edip çektiği şutta açıyı Itandje çok iyi kapattı. 73’te Gökhan, bomboş bekleyen Gomez veya Quaresma’ya vermeyip kaleye vurdu, topu auta yolladı. 90+1’de ise Gomez soldan kaleciyi de geçip sıfırdan çevirdi, Quaresma’nın vuruşunda topu Oboabona çizgiden çıkardı.
 
İKİNCİ yarıda neredeyse pozisyon vermedi Beşiktaş ve lider girdiği haftayı lider kapattı. Ancak Şenol Güneş bu maçın ardından ilk yarıya odaklanıp ikinci devredeki futbolun 90 dakikaya yayılması için oyuncularını uyaracaktır.

Tam Ajans Haber

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV