banner68

banner101

banner108
28 Nisan 2024 Pazar

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

KAHRAMANLI “YARGI ÖNÜNDE HESAP VERECEKLER”

Kulüp Başkanı Hüseyin Çalışkan’ın otobüsün kulübün olduğu fakat icra tehlikesi nedeniyle Kahramanlı’nın şirketi üzerine alındığı yönündeki iddiasına eski Başkan’dan yanıt gecikmedi

22 Haziran 2016 Çarşamba 11:22
KAHRAMANLI “YARGI ÖNÜNDE HESAP VERECEKLER”
 Kulüp Başkanı Hüseyin Çalışkan’ın otobüsün kulübün olduğu fakat icra tehlikesi nedeniyle Kahramanlı’nın şirketi üzerine alındığı yönündeki iddiasına eski Başkan’dan yanıt gecikmedi. Kahramanlı, " Başkan Çalışkan’ın bu iddiaları  doğru değildir.. Bu söylemler doğrudan benim itibarımı zedeleyen bir açıklamadır. Bu otobüsün parası şirketim tarafından ödenmiş ve kulübe kağıt üzerinde kiralanmıştır fakat bir kuruş dahi kira bedeli alınmamıştır. 

Mersin İdman Yurdu eski Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, kulübün otobüsüne  el koyduğu  yönündeki  iddialara  yanıt verdi. Başkan Kahramanlı”benim ticari yaşamıma etki eden yalan haberleri yapanlar iftira çetesine ortak olanlar yargı önünde hesap verecekler.Benim veremeyeceğim belgesiz hiçbir hesap yok.Çamur atanlarda belgeleriyle konuşmalıdır.Yeter artık Ben 9 yıl başkanlık yaptım 29 yıl sonra Mersin’e süper lig sevinci yaşattım.4 sezon süper ligde mücadele ettik birkaç kez şampiyonluk coşkusu yaşadık.

Yönetime benden sonra gelerek başkanlık yapanlar ne yaptı?
Bu sorumun cevabını bilmeyen yok kocaman bir hüsran: KÜME DÜŞÜRDÜLER… Başarısızlıklarının arkasına sığınarak beni suçladılar. Bir kaç kez kulübün tüm hesapları incelendi.Hiç bir usulsüzlük bulunamayınca bu sefer kendi şirketimin öz malı olan otobüs konusunu gündeme getirerek asılsız iftira ve haberlerle kişiliğime saldırıda bulundular.Beyler siz böyle asılsız belgesiz suçlamalara devam ederseniz.İdmanyurduna bırakın başkan adayı yönetici bile bulamazsınız.Sizlerle kısa süre sonra yargıda hesaplaşacağız Ben belgeli konuşurum işte belgeler ”dedi.








Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV