banner68

banner101

banner108
07 Mayıs 2024 Salı

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

Kahramanlı” DESTEK BEKLİYORUZ”

Mersin İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlı "Bir yıl aradan sonra yeniden çıktığımız Süper Toto Süper Lig'de asansör takım değil, kalıcı olmak istiyoruz" Kahramanlı maddi sıkıntılar yaşadıklarını belirterek “birkaç transfer yapmamız lazım onun içinde maddi destek şart Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızdan haber bekliyoruz” dedi.Başkan Kahramanlı ilçe belediye başkanlarını da kastederek” maçlarımıza gelmiyorlar destekte vermiyorlar” diyerek sitemde bulundu,,

05 Ocak 2015 Pazartesi 16:36
Kahramanlı” DESTEK BEKLİYORUZ”
 Mersin İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlı "Bir yıl aradan sonra yeniden çıktığımız Süper Toto Süper Lig'de asansör takım değil, kalıcı olmak istiyoruz" Kahramanlı maddi sıkıntılar yaşadıklarını belirterek “birkaç transfer yapmamız lazım onun içinde maddi destek şart Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızdan haber bekliyoruz” dedi.Başkan Kahramanlı ilçe belediye başkanlarını da kastederek” maçlarımıza gelmiyorlar destekte  vermiyorlar” diyerek sitemde bulundu,,Kahramanlı konu hakkında yaptığı açıklamada Başkan takımının bu sezon başarı grafiğini yakaladığını ve üst sıralardan düşmediğini söyledi. Kahramanlı” lige iyi bir başlangıç yaptık. İnançlı kadromuzla rakiplerimizin korkulu rüyası olduk. Bir kaç maçımızdada hakemlerin hatalı kararlarının kurbanı olduk. Her şeye rağmen mücadelemiz sürüyor.Tk eksiğimiz var oda maddi ve manevi sıkıntılarımız. Yalnız bırakılıyoruz. Gerekli desteği görmüyoruz. Oysaki biz Mersin’i en iyi tanıtan en iyi temsil eden bir kulübüz.Mersin idmanyurdu benim babamın takımı değil Mersin’de yaşayan kazanan herkesin takımıdır.O zaman sahip çıkılması gerekir.Biz arkamızda bu desteği görmüyoruz" dedi.

"KAÇMADIK ADETA SAVAŞ ETTİK"

Takımı geçen yıl PTT 1'inci Ligi'ne düştükten sonra kaçmadığını, mücadele ettiğini vurgulayan Başkan Ali Kahramanlı, sözlerini şöyle sürdürdü:"Benim yerimde bir başkası olsaydı, bırakıp giderdi. Eğer takımı o zaman bıraksaydım, Mersin İdmanyurdu bugün buralarda olmazdı, daha da aşağılara düşerdi. Ama biz inanarak yola çıktık, çok fedakârlık yaptık. Özellikle futbolcularımı kutluyorum, yüreklerine sağlık. Yapılması gereken buydu. Buraya kolay gelmedik. Çok zor şartlarda mücadele verdik. Kimse inanmıyordu, bu bir rüyaydı. Biz bu rüyayı gerçekleştirdik. Buradan herkese, tüm Mersinlilere teşekkür ediyorum.Bu fırsatı değerlendirmemiz lazım.Valimizin Büyükşehir Belediye Başkanlarımızın önderliğinde takımımıza maddi kalıcı desteklerin sağlanması bizi süper ligin kalıcı takımı yapar.Destek bekliyoruz.Maddi destek maalesef birkaç yöneticimizin vermesiyle olmuyor"diye konuştu.

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV