banner68

banner101

banner108
26 Nisan 2024 Cuma

HAMZABEYLİ MAHALLESİNDEKİ TAŞ OCAĞI EYLEMİNE BAŞKAN YILDIZ’DAN DESTEK...

HOLLANDADAN ISPARTAYA

Geçtiğimiz sezonda ilk yarı biter bitmez başkanlığa talip olan Hüseyin Çalışkan ve ekibi zoru başararak Mersin İdmanyurdunu küme düşürdü. Cebimden para harcamam diye diye takımımızı süper ligden düşürmeyi başaran Hüseyin Çalışkan Mersin’e getirdiği Ümit Özat İle birlikte köklü bir kulübü karanlığa hapsetti

23 Temmuz 2016 Cumartesi 18:39
HOLLANDADAN ISPARTAYA
 Geçtiğimiz sezonda ilk yarı biter bitmez başkanlığa talip olan Hüseyin Çalışkan v ekibi zoru başararak Mersin İdmanyurdunu küme düşürmeyi başardı. Cebimden para harcamam diye diye takımımızı süper ligden düşürmeyi başaran Hüseyin Çalışkan Mersin’e getirdiği Ümit Özat  İle birlikte köklü bir kulübü karanlığa hapsetti. Kulübe genel kurul yaptırmayıp başkanlık koltuğunu bırakmayan Başkan Çalışkan şimdide transfer tahtasını açtırmayıp. Parasız pulsuz bir takım oluşturdu. Geçtiğimiz sezonda Hollanda’da kamp yapan Kırmızı Lacivertliler şimdi bırakın Avrupa’yı Isparta’ya zor gitti Amatörlerden bir kadro kuran Mersin İdmanyurdu yeni sezon hazırlıklarının 2′nci etabı için Macit Özcan Spor Tesisleri’nden Isparta’ya hareket etti.

10 GÜN ISPARTADA KALACAKLAR 

Isparta Davraz’daki Sirene Otel’de yeni sezon hazırlıklarını 10 gün boyunca sürdürecek Kırmızı Lacivertli futbolcular  Davraz’daki ilk antrenmanını Teknik Direktör M.Levent ARIKDOĞAN ve Nasır BELCİ nezaretinde 24.07.2016 Pazar günü sabah gerçekleştirecektir.

ÇALIŞKAN TAKIMA OTOBÜS ALACAKMI?

Uzun yıllar Mersin İdmanyurdunun başkanlığını yapan ve 28 yıl sonra Mersin’e süper lig hediye eden Başkan Ali Kahramanlı futbolcular rahat yolculuk etsin diye takıma lüks bir otobüs almıştı. Şimdi aynı otobüsten Başkan Çalışkanında almasını isteyen taraftarlar Çalışkanın otobüs hakkında vereceği kararı bekliyorlar.

 KAMP KADROSU;

1.

MILAN MITROVIC

2.

ABDULKADİR KORKUT

3.

EMRAH ÖZYAYLAZ

4.

MAHMUT METİN

5.

M.ENES SIĞIRCI

6.

KUDBETTİN TEKİN OĞRAK

7.

GÖKHAN AKKAN

8.

AHMET BENER

9.

AHMET TANER ÇUKADAR

10.

BERK ÖKTEN

11.

TOLGA ŞAHİN

12.

BULUT YÜKSEL SAĞIN

13.

OĞULCAN EVİN

14.

MESUT AĞGÜL

15.

HASAN DAŞ

16.

FURKAN GÜZEL

17.

MERT ARABACI

18.

FURKAN AYDEMİR

19.

SAİT HAYDAROĞLU

20.

MEHMET ALİ KAÇAR

21.

EMRE DÖNMEZ

22.

MUHAMMET ALİ SELCUK

23.

HİLMİ REŞİTİ

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV