banner68

banner101

29 Mart 2024 Cuma

Miting havasında açılış

HEYECAN SONA ERDİ

Mersin Girişimci İş adamları Derneği (Mersin GİAD) tarafından düzenlenen üyeler arası futbol turnuvası final heyecanı ile sona erdi.

14 Ocak 2020 Salı 15:12
HEYECAN SONA ERDİ
 Mersin GİAD tarafından “Çocuklar Geleceğimizdir” sloganı ile sosyal sorumluluk projesi kapsamında birincisi düzenlenen, üyeler arası futbol turnuvasının şampiyonu “Haddini Bibao” takımı oldu. 8 takımın yer aldığı turnuvada iş dünyasının önemli temsilcileri mücadele etti. Final maçının ardından başarı gösteren ilk üç takım oyuncularına kupaları ve madalyaları verilirken, saha içerisinde performansları ile göz dolduran oyunculara ise “Sahanın Enleri” ödülleri verildi.

Kupa törenine Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, MTOSB Başkanı Sabri Tekli, MESİAD Başkanı Hasan Engin, Mersin GİAD Başkanı Mehmet Serkan İzol, Mersin GİAD üyeleri ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.

“TÜRKİYE’DE YAŞAYAN HER ÇOCUK BİZİM GELECEĞİMİZDİR”

Kupa töreninin açılış konuşmasını yapan Mersin GİAD Başkanı Mehmet Serkan İzol, sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenledikleri turnuvanın iki ayrı amacı olduğunu belirterek, “Bu turnuvanın iki önemli amacı vardı. Birincisi; derneğimiz içindeki dostluğun ve beraberliğin pekişmesi, takım olabilme ruhumuzu ortaya çıkartmaktı. İkinci amacımız ise; geleceğimiz olan çocuklarımızın kendilerinin farkına varmaları, gelecek planlamalarını yaparken topluma faydalı birey olma hedefini belirlemelerini istememizdir.  Gelecek sadece bizim çocuklarımızdan ibaret değildir. Türkiye’de yaşayan her çocuk bizim geleceğimizdir. Bizler, sosyo-ekonomik farklılıkların çocuklar arasında yarattığı mesafeyi paylaşımlarla kapatabilmeyi hedefliyoruz. Çocuklarımızın bu bilince ulaşabilmesi için sosyal sorumluluk projelerinin yapılmasını bugün kurulan Mersin GİAD Çocuk Akademisi’ne bırakıyoruz. Turnuvamızın düzenlenmesinde emeği geçenler başta olmak üzere, tüm Mersin GİAD ailesine birlik ve beraberlik ruhunu her fırsatta ortaya koydukları için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZDİR”

 Mersin GİAD Çocuk Akademisi adına konuşan Irmak Kuzey ise, Mersin GİAD üyelerinin kendilerine rol model olduklarını ifade ederek, “Tüm projelerinde bütünlüğü ve birlikteliği ön planda tutan Mersin Giad ailesinin bir parçası olmaktan onur duyuyoruz. Üyeler arası etkileşimi eğlenceli hale getirmek için planlanan bir futbol turnuvasını bile “Çocuklarımız Geleceğimizdir” diyerek sahaya çıkıp, toplumsal proje haline getirerek bizlere iyi bir rol model olduğunuz için sizlere teşekkür ederiz. Topluluk bir parçası olduğunu hissettiğiniz ve hissettirdiğiniz zaman topluluktur. Buradan bakınca muhteşem bir topluluk olduğumuzu görüyorum. Bir mont, kitap ve lego projemizle diğer çocukların hayatında minik de olsa bir fark yaratabilme fırsatı yarattığınız için sizlere teşekkür ediyoruz. Değerli büyüklerim. İçiniz rahat olsun. Bizler geleceğimizin ellerimizde şekilleneceğini çok iyi biliyoruz ve hedefimizi güçlü ve birlikte bir gelecek olarak belirliyoruz.  Yeni, eşsiz, keyifli ve faydalı projeler üreteceğimiz Mersin Giad çocuk Akademimize destek olacağınıza eminiz” dedi.

Düzenlenen organizasyonun ardından çocuklara projenin amacı olan “Bir mont, kitap ve lego” desteği sağlandı. Programa katılan protokol üyeleri ise, Mersin GİAD’ın sosyal sorumluluk projesine katılarak mont kitap ve lego desteği sağladı.

Konuşmaların ardından şampiyon olan takım Haddini Bibao ve ikinci olan takım Big Boss’a kupaları takdim edildi.

Turnuvaya Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ile Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın karşılıklı penaltı atışları damga vurdu.

 

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV