banner68

banner101

banner108
28 Nisan 2024 Pazar

MERSİN BÜYÜKŞEHİR ERDEMLİLİ ÇOCUKLARA 23 NİSAN COŞKUSUNU TEKRAR YAŞATTI...

HEDEFİNDE MİLLİ FORMA VAR

Adana İdmanyurdu bayan futbol takımının başarılı futbolcularından Emine Aşan gözünü Milli formaya dikti.

14 Temmuz 2016 Perşembe 16:47
HEDEFİNDE MİLLİ FORMA VAR
 Adana İdmanyurdu bayan futbol takımının başarılı futbolcularından Emine Aşan gözünü Milli formaya dikti. Geçtiğimiz sezonda Kırmızı Siyah forma ile başarılı bir futbol sezonunu geride bırakan İdmanyurdunun gelecek vaat eden futbolcusu Aşan transfer tekliflerini geri çevirerek kulübüne vefa borcunu ödemek istiyor.

FORMAMI SEVİYORUM

5 yaşında futbol topu ile tanıştığını belirten Kırmızı Siyahlı takımın sol bek oyuncusu Emine Aşan” futbol oynamayı ve futbol oyunlarını çok sevdiğim için futbolcu oldum. Bende neden erkekler gibi oynamayayım düşüncesi içerisinde futbola başladım. Şu an takımımda sol bek mevkiinde görev yapmaktayım. Bana emeği geçen, sahip çıkan Başkan Metin Taylancı’ya hocama ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum ”dedi.

GÖZÜNDE MİLLİ TAKIM VAR

Takım olarak geçtiğimiz sezonda başarılı olduklarını da ifade eden Emine Aşan “İnanır mısınız bizim karşılaşmaların erkek takımların sergilediği oyunlardan hiçbir kalır farkı yok. Federasyon bayan ve erkeklerden oluşan karma bir takım yapsa birçok takımı yeneriz. Her şey bir yana benim yen sezonda ki hedefim Milli Formayı ele geçirmek ve Milli takımda kalıcı olmaktır. Bunun içinde çok ama çok çalışacağım” diye konuştu.

 

 

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV