banner68

banner101

banner108
27 Nisan 2024 Cumartesi

RESSAM MEHMET BAL, TADEKA’DA DÜZENLENEN PROGRAMDA ANILDI...

Galatasaray’da Falcao ile İlgili Beklenen Gelişme

Galatasaray’da Falcao ile İlgili Beklenen Gelişme

12 Aralık 2019 Perşembe 19:45
Galatasaray’da Falcao ile İlgili Beklenen Gelişme
 

Galatasaray en son Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında Tuzlaspor ile karşı karşıya gelmiş ve 2-0 yenilgiye uğrayarak taraftarını şok etmişti. Kupa maçındaki hezimetin ardından Galatasaray bu gece Süper Lig maçında Betpas Alanyaspor ile karşılaşacak. Galatasaray’da oldukça fazla sakat bulunması takımı kara kara düşündürüyor olsa da takımda maç öncesi uzun süredir sakatlık yaşayan Falcao’yla ilgili haberler geldi.

Güçlü Ekip Antalyaspor ile Deplasmanda Karşılaşacak

Süper Lig’de 14. hafta müsabakalarında Alanyaspor ile Galatasaray karşılaşacak. Ligde oldukça dişli bir ekip olan Antalyaspor bu hafta Galatasaray’a konuk olacak. Galatasaray’ın stadyumunda bu akşam 20.00’da oynanacak olan maçı İbrahim Çağlar Mariobet Uyarcan, Cevdet Kömürcüoğlu ve Halil Umut Meler yönetecek. Galatasaray bu sezon Süper Lig’de oldukça kötü bir gidişat yaşıyor. Bu nedenle de takımın Antalya ile oynayacağı bu maç büyük önem taşıyor.

13 Maçta 20 Puanlık Başarı

Süper Lig’de istediği başarıya bir türlü ulaşamayan Galatasaray çıktığı 13 maçta toplam 20 puanlık bir skor elde edebildi. 20 puanla sekizinci sırada olan takım şimdiye dek Antalyaspor karşısında yenilgi almadı. GS kendi sahasında oynadığı son maçta yenilgi alırken Antalyaspor ise galibiyet aldı. Uzun bir süredir sakatlık yaşayan mariobet Falcao’nun da bu maçta kadroda yer alacağı öğrenildi. Takımla antrenmanlara katılan Falcao’nun bu maçta yer alıp almayacağına ise Terim karar verecek.

Anahtar Kelimeler: FALCOA GALATASARAY

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV