banner68

banner101

10 Mayıs 2024 Cuma

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

Erman Toroğlu'dan Mersin İdmanyurdu Açıklaması

ÖZEL BİR TELEVİZYON KANALINDA KONUŞAN ERMAN TOROĞLU MERSİN İDMAN YURDU İLE İLGİLİ ÇOK ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU...

24 Mayıs 2016 Salı 12:14
Erman Toroğlu'dan Mersin İdmanyurdu Açıklaması
ÖZEL BİR TELEVİZYONDA KANALINDA KONUŞAN ERMAN TOROĞLU MERSİN İDMAN YURDU İLE İLGİLİ ÇOK ÇARPICI AÇIKLAMADA BULUNDU...

MERSİN'DEN SEÇİLEN MİLLETVEKİLLERİ MERSİN İDMAN YURDU İÇİN NE YAPTINIZ...?

YILLARCA ATTILAR TUTTULAR , YEDİLER, İÇTILER MERSİN'E BİR HALT VERMEDİLER.."

Mersin idman yurdu’na kalıcı çözümlerin üretilmediğini aktaran Toroğlu, “Mersin İdman yurdunu yönetenler Turgay Şeren'in teknik direktör olduğu zamanlar olan 1967'den beri taşıma suyla değirmen döndürdüler.. '76-77'de gittiğimde şehrin göbeğindeki yatakhaneye kedileri kaçıran lağım fareleri, jardonlar beklerdi, bizim futbolcuları bırakmaya giderdik lokale yatacaklar çocuklar, jardonlar yani lağım fareleri bize bakardı çocuklar otele gider yatarlardı. Mersin İdman Yurdu'nda hala bir şey değişmedi. Mersin'e gelen belediye başkanları, Mersin'e gelen milletvekilleri yıllarca attılar tuttular, yediler, içtiler Mersin'e bir halt vermediler” dedi.

“FUTBOLCULARIN YATACAK YERİ YOK MERSİNLİ FUTBOLCULARIN, TESİSİ YOK”

Toroğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ben 1991'de Doğru Yol Partisi'nden aday olduğumda seçilseydim Spor Bakanı olacaktım, Mehmet Ali Yılmaz olmayacaktı, ben olacaktım. Mersinli kendi çocuğunu sevmez. Düşerler, daha çok düşmeye müstahaklar. 
Yatacak yeri yok Mersinli futbolcuların, tesisleri yok, antrenman yapacak yerleri yok. Gelen bütün belediye başkanları saçma sapan işler yaptılar. Hangisi kulübe ne verdi? Para vererek kredi çekerek kulüp idare edilmez, tesis yapacaksın. Şu Gençler birliği’nin tesislerini görseniz var ya. Gençler birliği’ne futbolcular geliyorlar Ankara'ya bundan on sene önce, bakıyorlar Ankara vasat bir şehir. Futbolcuyu alıyorlar tesise götürüyorlar, futbolcular tesisi geziyorlar, imza atıyorlar tesisi gördükten sonra. Futbolcu böyle.
Mersin İdman Yurdu'nun tesislerinde de kedi kovalayan lağım fareleri vardı. Ne değiştirdiniz Mersinli Belediye Başkanları? Ne yaptınız? Mersin'e gelen Milletvekilleri ne yaptınız? Hep götürdünüz. Ne yaptınız Mersin'e? Bunu yaptık deyin Mersinli Milletvekilleri, hangi partiden olursa olsun, bir tane çivi çaktınız mı Mersin İdman Yurdu için? Kulüp düşer, üçe de düşer. Ama atmaya gelince atıyorlar babalar. Tesis yapın da topçuyu yatıracak yer yapın, antrenman yapacak en az 3-4 çim saha yapın, toprak saha yapın, saunalar yapın, jakuziler yapın. Yapın! Ben belediye başkanı olsam spor için her türlü yolsuzluğu yaparım! Beni mahkemeye versinler. Kaynağı bulurum, ha beni belki suçlarlar "ya bu parayı niye buraya aktardın" diye. Para burada, yolsuzluksa yolsuzluk. Parayı alıp da cebime atacak halim yok. Maliyede derler ki "senin yaptığın doğru ama şekil yanlış". Seni suçlarlar, mahkemeye verirler, usulsüzlük derler,suçlarlar. Ben razıyım. Ama hiç olmazsa derim ki "Mersin İdman yurdu'na bunları yaptım". Sivas'ın tesisleri harika. Sivas Hasan Doğan'dan aldığı parayla önce gitti tesisteki sahayı yaptı. Mersin'in tesisi bile yok. Mersin futbol kentidir, alaka vardır. Ama bu kafa yapısıyla... Yeni değil bu. 35-40 seneden bahsediyorum. Hadi birisi çıksın "Yalan söylüyorsun Erman Toroğlu" desin dedi.

 

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV