banner68

banner101

10 Mayıs 2024 Cuma

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

EN GÜÇLÜ ADAY KAHRAMANLI...

Devre arası gelen yeni yönetim ile birlikte büyük umutları hayal kırıklığına dönüştüren ve maddi problemler ile elde edilen sportif başarısızlık sonrası Mersin İdmanyurdu’nda sessiz bekleyiş sürüyor.

02 Haziran 2016 Perşembe 21:17
EN GÜÇLÜ ADAY KAHRAMANLI...
 Hüseyin Çalışkan yönetimi ile birlikte maddi ve sportif açıdan en kötü dönemini yaşayan Mersin İdmanyurdu’nda yaklaşan Genel Kurul öncesi kimin başkan olacağı merak konusu oldu.

Devre arası gelen yeni yönetim ile birlikte büyük umutlar hayal kırıklığına dönüşürken, maddi problemler ve elde edilen sportif başarısızlık sonrası Mersin İdman yurdu’nda sessiz bekleyiş sürüyor.

Mersin idman yurdu spor kulübünün borcunun 80 milyon TL olarak açıklanmasının ardından başta taraftarlar olmak üzere tüm camia kulübün geleceği ile ilgili kara kara düşünürken, yaklaşan Genel Kurul öncesinde de kimin başkan olacağı merakla beklenir oldu.

Yönetimsel hatalar sebebiyle hedef tahtasına konulan ve kulübün küme düşmesinde en büyük pay sahibi olarak gösterilen Hüseyin Çalışkan’ın yeni göreve talip olmayacağı gelen haberler arasında yer alıyor.Gözler genel Kurul öncesi şehrin mülkiye amirleri olan Mersin Valisi Özdemir Çakacak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a çevrilmiş durumda.

ŞEHİRDEKİ GENEL KANI KAHRAMANLI’DAN YANA

Mersin İdman yurdu’nun geleceği ile ilgili Vali Çakacak ve Başkan Kocamaz’ın bir araya gelerek yeni başkanı belirlemesi bekleniyor. Bu noktada çok fazla alternatif isim bulunmaması ise eski Başkan Ali Kahramanlının yeniden göreve dönmesi ihtimalini artırıyor. Mersin İdman yurduna gönül vermiş tüm spor severler Kahramanlının yeniden Başkanlığa dönmesi konusunda aynı görüşte. Ancak Ali Kahramanlı tarafında ise büyük bir sessizlik hakim. Ali Kahramanlı'ya yakın çevreler her ne kadar dönmeyi düşünmediğini söylese de Vali Çakacak ve Başkan Kocamaz’ın yapacağı kritik toplantıdan sonra Kahramanlı’nın isminin öne çıkması halinde Kahramanlı’nın görevi kabul etmesi bekleniyor..

 

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV