banner68

banner101

20 Mayıs 2024 Pazartesi

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

Beşiktaş UEFA Şansını Yitirdi 1 - 3

Uefa Kupasın'da Beşiktaş Evinde Club Bruggeyenildi ve 1 - 3 Skorla veda etti..

19 Mart 2015 Perşembe 23:54
Beşiktaş  UEFA Şansını Yitirdi 1 - 3
Mücadele Beşiktaş taraftarının müthiş tezahüratları eşliğinde Brugge'ün vuruşuyla başladı. 3. dakikada Pedro Franco'nun hatasında topu alan de Sutter kaleci ile karşı karşıya kaldı ancak vuruşunu Tolga kornere çeldi.

6. dakikada Tolgay'ın pasında ceza sahası yayında topla buluşan Demba Ba'ya Brugge defansı çok sert müdahele etti ancak hakem devam kararı verdi. Hakemin verdiği bu kararı beğenmeyen tarafatarlar büyük bir uğultu kopardı ve haraketin faul olduğu grekçesiyle kırmızı kart gösterilmesini istedi.

12. dakikada sağ kanatta topla buluşan Gökhan Töre'nin şutunu Brugge kalecisi Ryan kurtardı.

24. dakikada sol kanattan yapılan ortaya De Sutter kafa vurdu, top direğin dibinden dışarı çıktı ve mutlak bir gol pozisyonunu kaçmış oldu.

40. dakikada Gökhan Töre'nin pasında topla buluşan Demba Ba'nın şutu direğin hemen dibinden auta çıktı.

İlk yarı 0-0 sona ererken Beşiktaş topa daha çok sahip olan takımken, rakip Club Brugge defansta bekledi ve uzun toplarla gol bulmaya çalıştı.

Motta'dan müthiş gol!

48. dakikada sol kanatta ceza sahası dışında topla buluşan Motta kafasını kaldırdı, kaleye baktı ve adeta sol ayağından bir füze çıkardı. Brugge kalesinin 90'ından top ağlarla buluştu. Olimpiyat Stadı adeta yıkıldı.
Beşiktaş şimdi 1-0 önde ve tribünlerde coşku zirve yapmış durumda.

Tolga'dan büyük hata

61. dakikada topu uzun oynayan Tolga'nın şutu kısa düştü ve De Sutter, kalesinden çıkmakta geç kalan Tolga'nın yanından topu filelere göndererek skoru 1-1 yaptı.

Bolingoli Brugge'ü öne geçirdi

70. dakikada kendi yarı sahasından hızlı çıkan Club Brugge'de Bolingoli kaleci Tolga Zengin'le karşı karşıya kaldı ve topu filelerle buluşturarak skoru 2-1 yaptı.
Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV