banner68

banner101

20 Mayıs 2024 Pazartesi

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

Beşiktaş Ricardo Quaresma'yı İstanbul'a getirdi

Ve Beşiktaş, Ricardo Quaresma'ya tekrar kavuştu. 2010-2012 yılları arasında siyah beyazlı formayı giyen Portekizli yıldız Ricardo Quaresma bir kez daha Beşiktaş formasını terletmek için İstanbul'a geldi. Quaresma'yı coşkulu bir taraftar grubu karşıladı.

22 Temmuz 2015 Çarşamba 13:14
Beşiktaş Ricardo Quaresma'yı İstanbul'a getirdi


Quaresma'yı İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaklaşık 7 bin siyah beyazlı taraftar karşılarken yaşanan izdihamda Portekizli oyuncu zor anlar yaşadı.

Saat 18:30 sularında uçağı Atatürk Havalimanına iniş yapan Ricardo Quaresma'yı burada binlerce siyah beyazlı taraftar karşıladı. Saatler öncesinde havalimanına gelerek Portekizli oyuncuyu bekleyen siyah beyazlı taraftarlar burada 'Gelsin artık Quaresma' ve 'Alemin kralı geliyor' tezahüratları yaptılar.



Uçağı iniş yaptığı andan itibaren çok büyük bir ilgiyle karşılaşan Quaresma pasaport kontrolünden sonra havalimanından çıkışta büyük bir taraftar ilgisiyle karşılaştı. Kendisini kulüp binasına taşıyacak araca çok zor şekilde ulaşabilen Quaresma daha sonra havalimanından ayrıldı. Yıldız futbolcuyu burada izdihamdan polis memurları korurken, kol kola giren polislerin Quaresma'yı çember içine alarak izdihamdan korumaya çalıştıkları görüldü.

Beşiktaş taraftar gurubu Çarşı'nın Suruç'ta yaşanan terör eylemi sebebiyle Quaresma için karşılama töreni düzenlenmeyeceğini bildirmesine rağmen siyah beyazlı taraftarların havalimanına oldukça kalabalık olarak geldikleri dikkat çekti.

Yarın sabah sağlık kontrolünden geçecek Ricardo Quaresma, daha sonra takımın Avusturya kampına katılacak.


Quaresma uçaktan inerken bile kendisine ilgi büyüktü... (Fotoğraf Twitter'dan alınmıştır)


İstanbul Atatürk Havalimanı'nda Ricardo Quaresma'yı bekleyen Beşiktaşlı taraftarlar... (Fotoğraf Twitter'dan alınmıştır)

Öte yandan sabah saatlerinde Beşiktaş kulübünün twitter hesabından Quaresma'nın siyah beyazlı taraftarlara yönelik bir mesajı da paylaşıldı. Portekizli oyuncu mesajında 'Merhaba Beşiktaş, ben geldim' ifadelerini kullandı.
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: BeşiktaşRicardo Quaresma

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV