banner68

banner101

banner108
28 Nisan 2024 Pazar

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

BAŞKANI YANILTTILAR

Ali Kahramanlının istifasının ardından Hüseyin Çalışkan ismini gündeme getirerek Mersin İdman yurdunu küme düşürttüren birkaç Belediye görevlisi ve Belediyeden iş yapan yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı yanılttılar.

16 Ağustos 2016 Salı 13:40
BAŞKANI YANILTTILAR
 Ali Kahramanlının istifasının ardından Hüseyin Çalışkan ismini gündeme getirerek Mersin İdman yurdunu küme düşürttüren birkaç Belediye görevlisi ve Belediyeden iş yapan yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı yanılttılar. Hilton otelinde Düzenlenen Basın toplantısında Ali Kahramanlının göreve devam etmesini isteyen, Başkan Kocamaz’ın bu kararına etki edip karardan döndürenler , Kırmızı Lacivertli ekibin küme düşmesine neden olmuşlardı. Aynı hatanın devam etmesi ve Hüseyin Çalışkan’ın başkanlığını ısrarla sürdürmesi Mersin İdman yurdunu giderek çıkmaza sürüklemeye devam ediyor. Transfer tahtasını açamayan, elini cebine atamayan çalışanların paralarını ödemeyen bir başkanla bu PTT liginden de küme düşüleceğini iddia eden taraftarlar bir an önce yanlıştan dönülmesini istiyorlar.

YA ELİNİ CEBİNE ATSIN YA DA BIRAKSIN

Mersin İdman yurdunun eski taraftarlar derneği başkanlarından Nusret Demirel yaptığı özel açıklamada ”Hüseyin Çalışkan ya elini cebine atsın ya da başkanlığı bıraksın gitsin” dedi. Demirel” Geçtiğimiz sezon ligin bitimine 17 hafta kala Hüseyin Çalışkan entrikalarla istemem istemem diye diye başkan oldu. Duyduğumuza göre Mersin’in hatta Türkiye’nin sayılı zenginlerinden birisi olmasına rağmen başkanlık yaptığı takımımıza maddi ve şahsi hiçbir katkısı olmadı. Zaten olsaydı transfer tahtasını açar ve 17 maçlık bir maratonda takımımızı süper ligde bırakırdı. Para vermeyecekti neden başkan oldu. Bu takım hiçbir zaman için ortada kalmadı kalmazdı da onun 2. Ligdeki başkanlığını da çok iyi bilenlerdenim Neredeyse takımımızı 3.lige düşürecekti.İyiki Kürşat Tüzmen Bakan olaya el koydu ve Çalışkanı görevden el çektirdi. Şimdi aynı duyarlılığı sevdiğimiz başkanımız Burhanettin Kocamazdan bekliyoruz ”dedi.

 

Tam Ajans Haber

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV